InfoMonitor -pomocy - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 28 gru 2015, 15:33

Witam, mam problem z InfoMonitorem, pracuję na TopTeamie. Wygenerowały mi się w programie dwa pliki:
1)InfoMonitor_2015-12-28_14-12-06.xls

2)zob_2015-12-28_14-12-06.csv
kont_2015-12-28_14-12-06.csv

Ten drugi jest chyba pusty, wchodzę w podgląd i nie ma tam nic, ten pierwszy wydaje mi się właściwy do importu. Zmieniałam już format z xls na csv (mają taki wymóg) ale dalej nie chce mi się importować bo wyskakuje błąd: niepoprawna liczba kolumn, powinno być 20 a ja mam 25!!!!! Jak to zrobić, ktoś wie???

Dzwoniłam do TT, ale oni nie potrafią/nie chcą pomóc ;) napisałam pytanie do InfoMonitora ale coś nie dzwonią a ja chce mieć to już z głowy.

Proszę pomóżcie
roza_s

Napisano: 28 gru 2015, 15:44

ja mam identyczny problem :( niewłaściwa liczba kolumn itp. :( nawet rozmawiałam z osobą z Informonitora, ale miałam wrażenie że Pani mówi do mnie tak niezrozumiale oby tylko jak najszybciej mnie zbyć ... z tego co się zorientowałam to kilka osób wpisuje do tego biura ręcznie i ja chyba też tak zrobię; nie potrafię sobie także poradzić z KBIG, w tym biurze w ogóle nie widzę okna Importu, zastanawiam się czy najpierw nie powinnam wszystkich wprowadzić ręcznie ? jak robiliście w przypadku KBIG ?
gopsianka
Referent
Od: 07 kwie 2014, 13:27
Zajmuję się:

Napisano: 28 gru 2015, 15:51

czekam na tel. z InfoMonitora, mam nadzieje nie bede musiala wpisywać ręcznie.

Do KBIG miałam ten sam problem, napisałam im emaila koleś oddzwonił i powiedział ze widocznie we wniosku nie zaznaczyłam że chcę mieć taką funkcję jak Import danych. Włączył mi ją podczas naszej rozmowy tel. Skontaktuj sie z nimi, niech Ci też włączą . Pozdrawiam
roza_s

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x