Witam co podajecie w informacji kwartalnej przy lp. 1 zasiłki rodzinne a+b+c liczbę tylko osób korzystajacych z zasiłków rodzinnych czy ogólnie ze świadczeń? Gdzie najbardziej adekwatna jest liczba osób z rodzinnego , gdzie ją można zczytać? A liczbę rodzin ma ktoś jakieś podpowiedzi, to jest moje pierwsze samodzielne sprawozdanie.
Jeżeli w informacji kwartalnej za poprzedni kwartał podano złą liczbę osób i rodzin to co robicie , dzwonić do wydziału i cofacie poprzednie ?
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
Mam problem z osobami gdzie to czy przy rozbiciu na rodziny z 1,2,3,4 dzieci?
Rodziny przy zr chyba z pozycji h (informacja statystyczna)ale czy na tym można polegać? Jak liczysz lub gdzie szukać liczbe rodzin korzytajacych ogólnie ze świadczeń. Nie jestem od poczatku zasiłkowego i trudno mi się troche połapać.
Ewalu czy wywołujac rzecz fin posiłkujesz się głownie na tym co w programie czy prowadzisz samodzielne statystyki ?
tylko to co w programie ... nie wyobrażam sobie by to liczyć ręcznie
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
To mnie wprowadzono chyba w błąd... Zrzucę to co w programie.
Dzięki wielkie
Proszę Ewalu tylko jeżeli oczywiście pamietasz, gdzie będzie liczba osób (ujmujesz tam osoby na które wyącznie przyznane są świadczenia, czy to jest liczba osób w każdej rodzinie bo mam rozbieżne informacje .Chodzi mi o ogólną liczbę osób tą co podajemy do cas co miesiąc