Witam
jak piszecie w informacji o przyznanym dofinansowaniu wysokość dofinansowania/refundacji w sytuacji gdy wniosek został złożony w sierpniu więc refundacja będzie możliwa od marca i tu mam już dokumenty potwierdzające poniesione koszty ale co z kolejnymi miesiąca od września gdzie będzie dofinansowanie tzn rozdzielić i wpisać, że została przyznana refundacja w kwocie ... za okres od do oraz dofinansowanie w kwocie do 200 zł miesięcznie na okres od 01.09 do 31.12 ? z góry dziękuje za pomoc
Informacja o przyznanym dofinansowaniu Obszar D
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Aktywny samorząd
- Kontakt:
- PCPR-Trz
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Informacja o przyznanym dofinansowaniu Obszar D
A od września do grudnia chcesz wypłacić zaliczkowo?
Ja mam umowę o refundację i wypłacam dopiero po dostarczeniu dokumentów. Po podpisaniu umowy wypłacam to, co mam, a na kolejne dokumenty czekam i dopiero, jak dostarczą, to wypłacam.
Ja mam umowę o refundację i wypłacam dopiero po dostarczeniu dokumentów. Po podpisaniu umowy wypłacam to, co mam, a na kolejne dokumenty czekam i dopiero, jak dostarczą, to wypłacam.
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Aktywny samorząd
- Kontakt:
Od września do grudnia też wypłacam po dostarczeniu dokumentów co miesiąc mi dostarcza dokumenty a ja robię dyspozycję, zazwyczaj wpisywałam w informacji że dofinansowanie w kwocie do 200 zł miesięcznie ale nie więcej niż 2400 na rok ale teraz wnioskodawca wpisał kwotę wnioskowaną tylko 2000 zł więc ta opcja ogólna odpada
- PCPR-Trz
- Referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Ja zwykle mam różne kwoty wnioskowane. Co więcej, jeśli mam jakieś rachunki już przed podpisaniem umowy, to od razu obniżam przyznane dofinansowanie. Zapis, jeśli chodzi o kwoty, mam taki:
§ 2
1. Realizator udziela Wnioskodawcy na jego wniosek nr AS/22/2016 z dnia 23.06.2016 r.
refundacji do kwoty 1800,00 zł (słownie: jeden tysiąc osiemset zł, 00/100 za pobyt w przedszkolu dziecka ............. ur. .............. r., uczęszczającego do Przedszkola Publicznego .............. przy ul. .............., ............. w okresie od 01.01.2016 r. do 31.12.2016 r. na warunkach określonych w niniejszej umowie.
§ 2
1. Realizator udziela Wnioskodawcy na jego wniosek nr AS/22/2016 z dnia 23.06.2016 r.
refundacji do kwoty 1800,00 zł (słownie: jeden tysiąc osiemset zł, 00/100 za pobyt w przedszkolu dziecka ............. ur. .............. r., uczęszczającego do Przedszkola Publicznego .............. przy ul. .............., ............. w okresie od 01.01.2016 r. do 31.12.2016 r. na warunkach określonych w niniejszej umowie.
Oprócz Informacja o przyznanym dofinansowaniu Obszar D - Aktywny Samorząd przeczytaj również:
Umowa na pomoc w zakupie protezy
potwierdzenie na działalność rolniczą
Sprawozdanie z realizacji pilotażowego pogramu "Aktywny samo
Umowa z obszaru A zadanie 1...
AS B1 iPhone czy dofinansowujecie
dwa bardzo trudne pytania hej!
słuchawki do komputera dla os.niewidomej??
Aktywny Samorząd Moduł II podyplomówka
Moduł II - znowu I rok, proszę o potwioerdzenie
Fotelik do samochodu ciężarowego??
AS wniosek złożony po terminie - jak rozpatrujecie?
aktywny samorząd B1 sprzęt komputerowy
Obszar D - wypłata dofinansowania
kontrola studentów miduł II -ankieta dla studenta
Pismo w/s braku środków finansowych
MODUŁ II- szkoła policealna przez internet