informacja o ZA wypłaconych od października do grudnia 2008
informacja o ZA wypłaconych od października do grudnia 2008
słyszeliście o czymś takim?
Gdzie to składać i co wykazywać?
Gdzie to składać i co wykazywać?
Re: informacja o ZA wypłaconych od października do grudnia 2008
QuickStat - TAK JAK SPRAWOZDANIA
a wysłac też musimy przez Quick stat czy wystarczy pocztą?
- RR
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
ja tam w QS narazie nic nie mam
"Com napisał, napisałem."
J 19, 22
J 19, 22
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
quickstat + wersja papierowa. Aplikacja dostępna od 16 grudnia
Puchatku?
- Tak Prosiaczku
- Nic- rzekł Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić czy jesteś.......
- Tak Prosiaczku
- Nic- rzekł Prosiaczek biorąc Puchatka za łapkę - Chciałem się tylko upewnić czy jesteś.......
całe sprawozdanie mozna zrobic od razu czy trzeba czekać z tymi poszczególnymi terminami
ja nic nie wiem.... tzn naormalnie sprawozdanie za IV kwartał z zaliczek?
wklejam informacje na ten temat , która otrzymałam wczoraj na e-maila. Może się Wam przyda:
W związku z pismem Ministerstwa Pacy i Polityki Społecznej znak: DPS-III—5301-213-Mk/08, w sprawie wykorzystaniu w 2008 roku środków finansowych na wdrożenie ustawy o pomocy osobom uprawnionych do alimentów, uprzejmie informuję, że począwszy od 16 grudnia 2008 roku został udostępniony w aplikacji QuickStat w oknie wyboru rodzaju sprawozdania moduł do wprowadzania i przekazywania drogą elektroniczną sprawozdań jednorazowych o nazwie „Jednorazowe 1”.
W związku z powyższym proszę o wprowadzenie ręcznie danych do aplikacji, a następnie przekazać również w formie papierowej do Wydziału Polityki Społecznej Małopolskiego Urzędu Wojewódzkiego w Krakowie w nieprzekraczalnym terminie do 5 stycznia 2009 roku.
W związku z pismem Ministerstwa Pacy i Polityki Społecznej znak: DPS-III—5301-213-Mk/08, w sprawie wykorzystaniu w 2008 roku środków finansowych na wdrożenie ustawy o pomocy osobom uprawnionych do alimentów, uprzejmie informuję, że począwszy od 16 grudnia 2008 roku został udostępniony w aplikacji QuickStat w oknie wyboru rodzaju sprawozdania moduł do wprowadzania i przekazywania drogą elektroniczną sprawozdań jednorazowych o nazwie „Jednorazowe 1”.
W związku z powyższym proszę o wprowadzenie ręcznie danych do aplikacji, a następnie przekazać również w formie papierowej do Wydziału Polityki Społecznej Małopolskiego Urzędu Wojewódzkiego w Krakowie w nieprzekraczalnym terminie do 5 stycznia 2009 roku.
jeśli chodzi o woj. mazowieckie
wejdź na stronę QuickStat, tam jest sprawozdanie jednorazowe, dodatkowo jest wiadomośc z wyjaśnieniami jak to robić
wejdź na stronę QuickStat, tam jest sprawozdanie jednorazowe, dodatkowo jest wiadomośc z wyjaśnieniami jak to robić
Ja zrobiłam całe od razu ale nie mam jak wydrukować bo w funkcjach programu nie moge znaleźć takiej opcji.
Oprócz informacja o ZA wypłaconych od października do grudnia 2008 - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
nienależnie pobrana zaliczka
rozliczenie zaliczki po 30-09
pomocy!!!
GRUBA AFERA z dłuznikiem
zaliczka alimentacyjna
zaliczka alimentacyjna
komornik a zasilek
rozliczwnie zaliczki
pismo od komornika o przelewie!:P
pomózcie proszę
Ratunku
ZAŚWADCZENIE