jak będziecie wypłacać w tym trudnym okresie ? - Stypendia

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]

Napisano: 03 kwie 2020, 9:28

No u nas też część ma już uskładane z poprzedniego semestru część już dzwoniła i pytała czy mogą składać dlatego wiem że składają, ale znajdują się też i tacy, którzy dzwonią i pytają czy to jest w porządku że zmuszamy ich do wychodzenia z domu (w celu zbierania tych faktur) jak wszędzie mówią żeby w nim zostać :evil: szkoda gadać ... :roll: ale wydaje mi się że w razie czego to wystarczy w uzasadnieniu powołać się na ten art. 90d ust. 5 uso, nie? ;)
karo94
Stażysta
Od: 30 paź 2018, 21:59
Zajmuję się: ST

Napisano: 03 kwie 2020, 11:14

karo94 pisze:
03 kwie 2020, 9:28
No u nas też część ma już uskładane z poprzedniego semestru część już dzwoniła i pytała czy mogą składać dlatego wiem że składają, ale znajdują się też i tacy, którzy dzwonią i pytają czy to jest w porządku że zmuszamy ich do wychodzenia z domu (w celu zbierania tych faktur) jak wszędzie mówią żeby w nim zostać :evil: szkoda gadać ... :roll: ale wydaje mi się że w razie czego to wystarczy w uzasadnieniu powołać się na ten art. 90d ust. 5 uso, nie? ;)
[/quote

Wydaje mi się, że teraz jest to dla nich wymówką. Zamawiają bez przerwy przez internet a teraz nagle sprawia im to trudność :evil:
Justyna_92
Stażysta
Od: 04 lut 2019, 11:39
Zajmuję się: ST/KDR

Napisano: 03 kwie 2020, 11:28

No dokładnie :evil: gdyby nie było to też dla mnie ułatwienie to pewnie bym się tak nad tym nie zastanawiała :lol: ale w sumie taka zmiana to też mniej pracy dla nas 8-) wypłaci się kasę i do widzenia zero weryfikacji zero użerania się z ludźmi :D
karo94
Stażysta
Od: 30 paź 2018, 21:59
Zajmuję się: ST

Napisano: 14 kwie 2020, 10:03

A jak mieliście wydaną jedną decyzję na dwa semestry od IX 2019 do VI 2020 i teraz wypłacacie bez faktur na świadczenie pieniężne to i tak robicie do tego decyzje zmieniające ??? Jakiś wzór, coś ktoś już ma ??? :roll:
qwertyops
Stażysta
Od: 10 kwie 2017, 11:31
Zajmuję się: ST i KDR

Strona 2 z 2    [ Posty: 14 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x