Dużo wchodzących na posta - tylko 1 osoba odpowiedziała..... czy jestes referentem ds...., inspektorem, specjalistą ds....., jesli tak to do jakich spraw ???? Proszę o pomoc, odezwijcie się !!!!!!!!!!!
Do czego potrzebne ? Jestem referentem (bez dopisku ds.....), inni pracownicy mają specjalista ds swiadczeń rodzinnych, inni ds. świadczeń wychowawczych itp. Po 4 latach pracy (mam wyzsze wykształcenie) mogłabym być np. starszym referentem , albo specjalistą . Tylko do jakich spraw ? Kierownik zalecił, abym zrobiła rozeznanie....
to masz fajnego kierownika - u nas pracownik socjalny ma "pracownik socjalny" przez 10 lat i za każdym razem jak się dopomina o "specjalistę" czy tam "starszego pracownika" (nie wiem jak mają) to jest, że nie
ja 5 lat byłam referentem ds świadczen rodiznnych i obsługi programu 500+ przyjechała kontrola powiedziała ze powinnam "awansować" i zrobili mnie inspektorem:) ale bez żadnych podwyżek, tylko nowa pieczątka inspektor ;D
"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia..."
ja pracuje od 3 lat
pol roku bylam referentem ds. świadczeń rodzinnych i wychowawczych
pozniej 2,5 roku byłam samodzielnym referentem ds. świadczeń rodzinnych i wychowawczych
a od stycznia tego roku inspektorem ds. świadczeń rodzinnych i wychowawczych