Jak obecnie wygląda u Was przyjmowanie wniosków

Wybrane tematy:
Deputat węglowy zaświadczenie o dochodach Emerytura w marcu Potrącenie nadpłaty świadczenia uzupełniającego proszę sprawdzcie Śmierć zarządcy co dalej?
ODPOWIEDZ
RudaMaruda
Praktykant
Zajmuję się: Dodatkami mieszkaniowymi
Kontakt:

Jak obecnie wygląda u Was przyjmowanie wniosków

Post autor: RudaMaruda »

Mam pytanie, jak obecnie wygląda u Was przyjmowanie wniosków o dodatek mieszkaniowy?
Kasitwix
Stażysta
Zajmuję się: DM, DE, SS, ZS
Kontakt:

Re: Jak obecnie wygląda u Was przyjmowanie wniosków

Post autor: Kasitwix »

U nas wypełnione wnioski wnioskodawcy wrzucają do skrzynki. Ja nie mam osobistego kontaktu z interesantami
AgaGOPSK
Praktykant
Zajmuję się: pracownik socjalny
Kontakt:

Post autor: AgaGOPSK »

Doradźcie: Będę miała za chwile złożony wniosek o dodatek mieszkaniowy, natomiast nie bede miała ruchunków za śmieci czy czynsz bo spłółdzielnia jest zamknięta. Ile czasu mogę czekać? Wzywac do uzupełnienia dokumentacji?
szpila
Stażysta
Zajmuję się: DM,DE
Kontakt:

Post autor: szpila »

U nas obecnie nie przyjmujemy stron, gdyż urząd jest zamknięty dla stron. Natomiast obsługuję strony przez telefon. Umożliwiliśmy tylko dostęp do wszystkich wniosków. Przychodzą pobierają wnioski, a następnie dzwonią do mnie i pomagam w wypełnieniu. Potem komplet dokumentów wrzucają do urny. Jeżeli zaś chodzi o braki formalne to pamiętajcie o tarczy antykryzysowej, cyt.
" Art. 15zzs. Wstrzymanie rozpoczęcia i zawieszenie biegu terminów procesowych i sądowych w:
6) postępowaniach administracyjnych,
- nie rozpoczyna się, a rozpoczęty ulega zawieszeniu na ten okres"
ODPOWIEDZ