jak postąpić?

Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW
wenlok

jak postąpić?

Post autor: wenlok »

Witam, mam donosy dot rodziny (matka + 2 dzieci w wieku 8 i 10 l) że konkubent pije i się awanturuje. Problem w tym, że klientka utrzymuje już od kilku lat, że jest samotną matką! Jestem na wywiadzie - jest faktycznie sama, jestem na niezapowiedzianej wizycie - najczęściej nie ma nikogo. I tak można w kółko. Był przydzielony asystent - i też podobnie. Klientka jest trudna we współpracy i faktycznie często mam wrażenie, że mataczy. Nie wiem już... pisać do sądu o wgląd w sytuację rodziny? Co radzicie?
Wredniocha
Referent
Zajmuję się: Innymi
Kontakt:

Re: jak postąpić?

Post autor: Wredniocha »

U nas ( ale to zależy od współpracy i charakteru rejonu) piszemy prośbę do policji o wgląd w godzinach wieczornych - patrole i to się sprawdza w takich sytuacjach a potem sąd.
wenlok

Post autor: wenlok »

Thx
Iga2

Post autor: Iga2 »

a pod pierzynę też zaglądacie donosy bywają różne.
Wredniocha
Referent
Kontakt:

Tak i włazimy pod nią.... :evil: :evil: :evil:
Gość

Post autor: Gość »

Och Iga, współczuję twoim podopiecznym :lol: to chyba swego rodzaju "obowiązek", by zareagować
Igraszka

Post autor: Igraszka »

Scenariusz dla Igi: dopiero reakcja jak się wydarzy tragedia, i media poinformują pytając gdzie był pracownik socjalny, a tak naprawdę powinni pytać gdzie była Iga?
Wredniocha
Referent
Kontakt:

:lol: :lol: :lol: coraz weselej:)
Iga2

Post autor: Iga2 »

gdzie byłam a wszędzie ale pod pierzynę nie włażę.
j-brak

Post autor: j-brak »

Proponuję powrót do ustroju poprzedniego, jak awanturnik dostał by od "milicji" przysłowiowy "wpierdol" to pamiętał by że trzeba grzecznym być...
ODPOWIEDZ