jak postępujecie w takich przypadkach? - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 15 lis 2018, 11:39

Wydać decyzję zmieniającą na dorosłego niepełnosprawnego, nie uchylać i nie brać nowego wniosku.
Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Zofia
Podinspektor
Od: 19 lut 2015, 12:39
Zajmuję się: ŚR

Napisano: 16 lis 2018, 12:01

Ja też mam z tym problem, decyzje przyznane od 2012 kiedy dziecko było niepełnoletnie. Teraz decyzja zmieniająca jako podmiot pojawia się cały czas matka dziecka. Jak to zmienić w systemie sygnity?
sylwia58
Referent
Od: 07 mar 2018, 15:27
Zajmuję się: świadczenia rodzinne

Napisano: 16 lis 2018, 16:20

sylwia58 pisze:Ja też mam z tym problem, decyzje przyznane od 2012 kiedy dziecko było niepełnoletnie. Teraz decyzja zmieniająca jako podmiot pojawia się cały czas matka dziecka. Jak to zmienić w systemie sygnity?
W sygnity to chyba tylko nowym wnioskiem, ale z informacją ze to jest zmiana decyzji takiej i takiej bo chyba inaczej sie nie da. Mam duzo takich decyzji plus opiekunów prawnych osób gdzie osoba niepełnosprawna brała ZP, została ubezwłasnowolniona i teraz to dopiero wypłyneło bo nikt nie informował nas o tym, a że na topie są wypłaty uposażenia dla opiekunów prawnych to wychodza kwiatki.
julk@@@
Referent
Od: 03 kwie 2017, 11:37
Zajmuję się: sr

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x