jak prawidłowo postapić- sprawa bardzo pilna?

Wybrane tematy:
Komunikat w sprawie nowych wniosków 500+/ŚW/ŚR w CAS Wzory Decyzji 500+ jak rozpisujecie podatek z US? Jak usprawnić koordynację? Zwalić robotę na gminy... alimenty, od kiedy wyplata - dylematy odnośnie art 19 ust. 4 inspektor ds. świadczeń wychowawczych
ODPOWIEDZ
Karpenter1
Praktykant
Zajmuję się: PS
Kontakt:

jak prawidłowo postapić- sprawa bardzo pilna?

Post autor: Karpenter1 »

Pan złożył wniosek, dałam mu zawiadomienie przedłużenia załatwienia sprawy, potem drugie zawiadomienie z uwagi na skomplikowany charakter sprawy. Potem zgromadziłam wszystko co mi było potrzebne do rozstrzygnięcia sprawy i tu mam dylemat.
13 stycznia mam komplet dokumentów i wiem ,że daję odmowę na miesiąc a na pozostałe miesiące informacje przyznającą . Czy 13 stycznia od razu robię wszczęcie postępowania przed odmową na ten miesiąc .po 7 dniach wydaję decyzję odmowną na miesiąc i mogę od razu wydać informację o przyznaniu na pozostałe miesiące
proszę o pilną odpowiedz się zagubiłam
omegle xender
danielleklein
Praktykant
Zajmuję się: PS
Kontakt:

Re: jak prawidłowo postapić- sprawa bardzo pilna?

Post autor: danielleklein »

Powiadomienie powinno zawierać informację, czy wynajmujący wypowiada umowę najmu z przyczyn związanych z brakiem płatności, innym naruszeniem umowy najmu lub naruszeniem prawa, czy też bez powodu (bez winy). Zachowaj zawiadomienie, aby upewnić się, że jeśli wynajmujący przyprowadzi Cię do sądu, poda ten sam powód eksmisji w zawiadomieniu sądowym, który nazywa się wezwaniem i skargą.
college paper writing service
ODPOWIEDZ