pan pobiera świadczenia, miał liczony uzysk za październik z umowy zlecenie. Przyniósł dziś umowę o pracę i dochody za kwiecień. Jak robicie to technicznie, tzn wkładka do wniosku i utrata z umowy zlecenie i uzysk z umowy o pracę?zmienią się dochody na osobę w rodzinie.
zalezy od programu na ktorym pracujesz i co sie tam da wycudowac ale ogolnie dochodu ze zlecenia ma nie byc a ma byc dochod z umowy o prace- bo rozumiem, ze umowa zlecenie przeksztalcils sie na umowe o prace, a nie dwa zrodla dochodu.
tak, umowy zlecenie ma nie być a ma być umowa o pracę. Pracuję na Sygnity. I nie wiem czy mam modyfikować dane wniosku czy mam wprowadzić wniosek o zmianę w związku ze zmianą sytuacji życiowej. Tylko ten pan nie składa żadnego wniosku. On przyniósł uzysk.
administracja, narzędzia, modyfikacja danych wniosku, wpisujesz nazwisko świadczeniobiorcy, akceptuj, pojawia się wniosek, poprawiasz dochody i drukujesz, akceptuj, wydruk wpinasz do teczki
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta „Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes