jak robicie w przypadku zmiany - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 09 kwie 2015, 9:52

jak robicie w przypadku gdy strona w ciągu roku zmienia z dojazdów na zamieszkanie na dziecko jak piszecie w sentencji decyzji
np złożyła wniosek w kwietniu uchylić od 1 kwietnia dojazdy i przyznać zamieszkanie od 1 kwietnia??
znaczka

Napisano: 09 kwie 2015, 9:57

tak, uchylam dojazdy przyznaję internat ... lub odwrotnie :D
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 09 kwie 2015, 10:02

i to wszystko w jednej decyzji?
mam jeszcze jedno pytanie zasiłek rodzinny na dziecko od listopada 2014 r. w marcu składa wniosek o dodatek z tytułu kształcenia pierwsze orzeczenie wniosek na komisję styczeń czy rehabilitację przyznaję od stycznia?
znaczka

Napisano: 09 kwie 2015, 10:08

tak i tak
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 09 kwie 2015, 10:23

dzieki:)
znaczka

Napisano: 09 kwie 2015, 10:33

Ewelu mam do Ciebie jeszcze jedno pytanie mam Pana, który ma u nas rodzinne była żona jest za granicą Pan nie ma komornika wszystko odbywa się przez sąd dziś Pan poinformował nas, że żona wpłaciła mu 1500 zł na jego konto osobiste czy to biorę jako dochód tego Pana bo jeśli tak to będzie przekroczenie?
znaczka

Napisano: 09 kwie 2015, 11:26

ponawiam pytanie
znaczka

Napisano: 09 kwie 2015, 11:57

znaczka pisze:i to wszystko w jednej decyzji?
mam jeszcze jedno pytanie zasiłek rodzinny na dziecko od listopada 2014 r. w marcu składa wniosek o dodatek z tytułu kształcenia pierwsze orzeczenie wniosek na komisję styczeń czy rehabilitację przyznaję od stycznia?
jak pierwsze orzeczenie to wyrównujecie??
Gość

Napisano: 09 kwie 2015, 13:15

??
Gość

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x