jak ściągnąć zaliczkę
-
- Podinspektor
- Zajmuję się:
- Kontakt:
jak ściągnąć zaliczkę
zaliczka była wypłacana w okresie 01.12.2005 r. - 31.08.2006 r. Zostało wypłacone 1800,00 zł.Nie mam potwierdzenia czy decyzja została wysłana do Komornika...Strona na pewno odebrała. Okazuje się, że w aktach sprawy jest zakończenie postępowania egzekucyjnego, całe roszczenie egzekucyjne zostało zaspokojone. Ale zaliczka nie została spłacona, nikt nie zareagował na to pismo i dług pozostał.Co teraz trzeba zrobić aby odzyskać zaliczkę?
-
- Referent
- Zajmuję się: FA
- Kontakt:
Re: jak ściągnąć zaliczkę
Ja bym skontaktowała się z komornikiem. Można zadzwonić, zapytać i może powie co można zrobić w tej sytuacji?Beatris pisze: 28 lip 2025, 13:50 zaliczka była wypłacana w okresie 01.12.2005 r. - 31.08.2006 r. Zostało wypłacone 1800,00 zł.Nie mam potwierdzenia czy decyzja została wysłana do Komornika...Strona na pewno odebrała. Okazuje się, że w aktach sprawy jest zakończenie postępowania egzekucyjnego, całe roszczenie egzekucyjne zostało zaspokojone. Ale zaliczka nie została spłacona, nikt nie zareagował na to pismo i dług pozostał.Co teraz trzeba zrobić aby odzyskać zaliczkę?
Oprócz jak ściągnąć zaliczkę - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
WNIOSKI 2025/2026
BIGi zadłużenie starsze niż 6 lat
Dłużnik adres
Uchylenie decyzji uznającej za dłużnika alimetacyjnego
Wezwanie do uzupełnienia
wierzycielka - dłużnik
jak policzyć kwotę alimentów za niepełny miesiąc- podwyższenie alimentów
nadpłata od dłużnika
orzeczenie znaczny -Sąd
metryka - teczka dłużnika
od kiedy podwyższenie alimentów
decyzja zmieniająca zł za zł, tomm i inni
Zwrot prawa jazdy
ujemna kwota F.A po zastosowaniu uzyskania dochodu, jaki art ?
lista spłat do realizacji
Decyzja zmieniająca podwyższenie alimentów-pilne