jak ściągnąć zaliczkę

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
Beatris
Podinspektor
Zajmuję się:
Kontakt:

jak ściągnąć zaliczkę

Post autor: Beatris »

zaliczka była wypłacana w okresie 01.12.2005 r. - 31.08.2006 r. Zostało wypłacone 1800,00 zł.Nie mam potwierdzenia czy decyzja została wysłana do Komornika...Strona na pewno odebrała. Okazuje się, że w aktach sprawy jest zakończenie postępowania egzekucyjnego, całe roszczenie egzekucyjne zostało zaspokojone. Ale zaliczka nie została spłacona, nikt nie zareagował na to pismo i dług pozostał.Co teraz trzeba zrobić aby odzyskać zaliczkę?
zombi
Referent
Zajmuję się: FA
Kontakt:

Re: jak ściągnąć zaliczkę

Post autor: zombi »

Beatris pisze: 28 lip 2025, 13:50 zaliczka była wypłacana w okresie 01.12.2005 r. - 31.08.2006 r. Zostało wypłacone 1800,00 zł.Nie mam potwierdzenia czy decyzja została wysłana do Komornika...Strona na pewno odebrała. Okazuje się, że w aktach sprawy jest zakończenie postępowania egzekucyjnego, całe roszczenie egzekucyjne zostało zaspokojone. Ale zaliczka nie została spłacona, nikt nie zareagował na to pismo i dług pozostał.Co teraz trzeba zrobić aby odzyskać zaliczkę?
Ja bym skontaktowała się z komornikiem. Można zadzwonić, zapytać i może powie co można zrobić w tej sytuacji?
ODPOWIEDZ