Jak świętujecie swój dzień? Nagrody? Poczęstunek? Życzenia? - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 2 z 5    [ Posty: 43 ]
Wybrane tematy:
posiłek w szkole i w domu -wniosek Dyrektora 20% Weryfikacja 40 Zasiłek celowy dla osadzonego w ZK AOON - dojazd własnym samoch. do 15.06.22r. decyzja zmieniająca DPS AOON/OW

Napisano: 21 lis 2013, 12:33

No faktyczne wójt jest wrażliwym człowiekiem i rozumie trud pracy pomocy społecznej.

Iga
przecież wójt nie przyznaje nagród pracownikom socjalnym tylko kierownik,mam koleżankę w sąsiedniej gminie,ze jej wójt nie daje nagród, ale ona pracownikom swoim tak więc w czym problem.
~kasia

Napisano: 21 lis 2013, 12:37

nie przyznaje ale się wtrąca i próbuje rządzić, naszej kierowniczce kazał napisać uzasadnienia dlaczego danemu pracownikowi należy się nagroda
~IGA

Napisano: 21 lis 2013, 12:57

życzenia były tak dosadne aż łza w oku się zakręciła... a co do prezentów, nagród..ech..byla wzmianka, że nas nie doceniają i funduszy nie ma na to..;(
~:)

Napisano: 21 lis 2013, 13:02

kanapki ze smalcem, herbata ciepła (jak się zdąży bo ludzi masa), brak nagród, brak życzeń, w ch..j roboty, kierownik ma nas d...pie,
Sto lat i do roboty! Ech...
~wonda

Napisano: 21 lis 2013, 13:48

cisza jak makiem zasiał:(:(:(
~Wrocek

Napisano: 21 lis 2013, 14:14

NO TO DZIŚ ZABAWA DO JUTRA DO BIAŁEGO RANA A RANIUTKO DO ROBOTY !!!!! DO ROZWALENIA 300 ZŁ NAGRODY !!!!!
~gopsik

Napisano: 21 lis 2013, 14:24

Wszystkiego najlepszego w zawodowej pracy !
Trzymajcie się ciepło moi kochani rodacy.
Życzę dzielności i wytrwałości
W tym świecie pełnym zawiłości

Mam nadzieję, że lepiej będzie,
u nas w pracy jak i wszędzie !
Bo bardzo mało zarabiamy,
a w pracy się urabiamy !

Cieszmy się dzisiejszym dniem !
Obyśmy nie żyli snem !
Marzmy o lepszej przyszłości.
Miejmy w sercach wiele miłości !
~wierszyk dla nas

Napisano: 21 lis 2013, 14:43

u mnie też cisza, ale życzę wszystkim mniej pracy, więcej kasy i spokoju ;)
~ konstancja

Napisano: 21 lis 2013, 16:33

Ciacho było pyszne :)). Oczywiście życzenia złożyliśmy sami sobie , nikt inny się nie pofatygował, ale to szczegół albo norma :).
~socjal

Napisano: 21 lis 2013, 16:51

najlepsza jest wonda bo ytrafiła w samo sedno
~ewa

Strona 2 z 5    [ Posty: 43 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x