jak teraz..
-
- Administrator
- Zajmuję się: PS i reszta w zależności od problemu
- Kontakt:
Re: jak teraz..
Panie prezesie Kaczyński. Winien pan już zameldować wykonanie zadania.
Teraz tylko kapcie, fotel, kawa, kotek. Ewentualnie jakaś psychoterapia.
Teraz tylko kapcie, fotel, kawa, kotek. Ewentualnie jakaś psychoterapia.
no q rwa nikt nie powie jak żyć -po takim zwycięstwie mojego ukochanego prezia nad preziami
Cieszę się na te komentarze. Dziwicie się dlaczego nikt nie odpowiada na nie? One nie wymagają odpowiedzi. Jest w nich bowiem cała prawda o was. Mówią kim jesteście.
Wielkość człowieka poznaje się zarówno po tym jak umie przegrywać ale także, jak umie wygrywać. Pokurcz zawsze zostanie tylko pokurczem. \"Siara\" to tylko \"Siara\". Nawet jeśli ma sygnet hrabiowski na palcu.
Chociaż wygrali nie ci, na których głosowałam życzę temu rządowi dobrych rządów, bo od tego zależy przyszłość Polski oraz nasz dobrobyt i bezpieczeństwo.
Życzę wam, abyście na koniec kadencji nowego rządu, byli w równie euforycznych nastrojach! I jeszcze mam nadzieję, że nowa władza sprawi, że wzrośnie wasza kultura osobista, której ogromne niedostatki obnażacie przed nami.
Wielkość człowieka poznaje się zarówno po tym jak umie przegrywać ale także, jak umie wygrywać. Pokurcz zawsze zostanie tylko pokurczem. \"Siara\" to tylko \"Siara\". Nawet jeśli ma sygnet hrabiowski na palcu.
Chociaż wygrali nie ci, na których głosowałam życzę temu rządowi dobrych rządów, bo od tego zależy przyszłość Polski oraz nasz dobrobyt i bezpieczeństwo.
Życzę wam, abyście na koniec kadencji nowego rządu, byli w równie euforycznych nastrojach! I jeszcze mam nadzieję, że nowa władza sprawi, że wzrośnie wasza kultura osobista, której ogromne niedostatki obnażacie przed nami.
Ja wam odpowiem. A żyjcie za pensję pracownika socjalnego bo o podwyżkach możecie zapomnieć. Zapomnijcie też o 250 za pracę w terenie.
Oprócz jak teraz.. - HYdE PaRK przeczytaj również:
To ma być świeckie państwo!
Chcę państwa świeckiego!!!
Tym gorzej dla rzeczywistości ...
Ludzie to mają problemy:P
Czczciele desek
oferty pracy
A jednak można
ot sprawiedliwość
Zwyciężyliśmy!!!
Niech Naród podniesie się z kolan
Przystań na Skarpie - film