Jak to rozdzielić? 1 dłużnik 2 wierzycielki SYGNITY - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 26 paź 2015, 16:06

Przy robieniu wniosków o przyłączenie zwykle posiłkuję się wydrukiem w Sygnity "stan zadłużenia". Odsetki - wiadomo - stan odsetek na dzień i tam ładnie w wydruku widać, której wierzycielce ile odsetek przypada.
Mam kilku lokalnych Alvaro, którzy są ojcami biologicznymi ślicznych dzieci z jednego podwórka, ale za to z kilku oddzielnych domów :P Czyli: ja wypłacam świadczenia i jestem jednocześnie OWW i OWD w każdej z tych romantycznych historii (tłumaczenie głównie dla pracowników Sygnity, my, starzy wyjadacze, wiemy o co chodzi) I tu zaczyna się problem. Sygnity drukuje mi ogólny stan zadłużenia, nie rozdzielając go na wierzycielki (co za tym idzie, na Kmp...)
Czy ktoś ma pomysł, jak to zrobić? Wyłuskać te bezcenne dane? Przecież nie mogę posłać ogólnego stanu zadłużenia i radośnie wpisać na jednym wniosku wszystkie wierzycielki z inwentarzem, bo mnie komornik pośle na drzewo.
Zrobiłam już wszystkie możliwe wnioski, które mogłam zrobić na dzisiaj. Mam problem z Alvarami i jednym Sądem Okręgowym.

Macie takie historie, że dłużnik jeden a wierzycielek kilka i nie rozbija tego w Sygnity? Nie wierzę, że nie ;)
Zastanawiam się, czy nie policzyć tego na piechotkę, ale od 2008 i po 3 dzieci na 1 wierzycielkę, gdzie mam ich 3, to sporoooo....
kawa i ciasto

Napisano: 27 paź 2015, 8:47

Ja w sygnity sprawdzam zadłużenie zaznaczając każdą decyzje naliczającą za dany okres i wtedy każda wierzycielka ma osobno wszystko - i zadłużenie rozbite na poszczególny okres świadczeniowy
guskaa

Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x