jak to teraz? - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 02 maja 2014, 13:49

sprawa z czerwiec 2013 - dluznik zjawil sie na wywiad i wszystko ok, ale w lipcu 2013 przyszla inf z PUP o tym ze dluznik utracil status osoby bezrobotnej...niestety dopiero oststanio przegladalam teczke i zapomnialam o tym....
czy teraz wywyslam zobowiazanie do dostarczenia zaswiadczenia z pup albo o umowe o prace czy juz za pozno na dzialanie?
Basiaaa

Napisano: 05 maja 2014, 9:02

nikt nie pomoze?
Basiaaa

Napisano: 05 maja 2014, 17:17

ja bym wezwałą dłużnika niech wyjasni czy podjął prace czu co.PUP nie napisał nic o tym? jak nie będzie odzewu to wszczęcie postepowania uznanie za uchylającego i już
Renia-nowa-

Napisano: 06 maja 2014, 9:03

no wlasnie o to chodzi ze dluznik nie zjawil sie z wyjasnieniami...
Basiaaa

Napisano: 12 maja 2014, 14:00

Czy ktos mi pomoze?
Basiaaa

Napisano: 12 maja 2014, 14:51

ja piszę zobowiązanie do dostarczenia zaświadczenia o zarejestrowaniu jako osoba bezrobotna lub poszukująca pracy albo w przypadku podjęcia zatrudnienia - stosownej umowy potwierdzającej ten fakt
*M*

Napisano: 13 maja 2014, 8:17

jak już wiesz, że nie jest zarejestrowany w PUP to wezwij go do zarejestrowania się w PUP, podaj termin, zobowiąż go do dostarczenia stosownej decyzji w terminie i jeśli się nie wywiąże rozpocznij procedurę: zawiadomienie o wszczęciu postepowania, potem wniosek do KS o wydanie zaśw, za 6 m-cy jak nie płacił to wniosek o zatrzymanie prawa jazdy i prokuratura ;))
nowa7777777

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x