Zmieniłam szablon decyzji odpowiednio modyfikując i wstawiając znaczniki aby ułatwić sobie opracowywanie decyzji zł/zł. Problem tym że łapie mi to do wszystkich decyzji do zasiłku nawet gdy nie ma przekroczenia. Jak to w programie rozdzielić?
Weszłam w szablony wydruków, znalazłam szablon DECRODZ, następnie modyfikuj, odszukałam wersję używaną czyli ostatnią, następnie modyfikuj wersję szablonu i powstawiałam znaczniki po uzasadnieniem
*pod uzasadnieniem, 2 znaczniki ten sentencja i ten z tabelką
Dodam że mój prawnik nie zgadza się absolutnie na przyznawanie pełnych kwot więc sentencje pisze z palca, dlatego ten znacznik chciałam wstawić pod uzasadnieniem
znaczniki: SENTENCJA_ZL_ZA_ZL oraz DEC_Obliczenia_Dla_Przekroczonego_Kryterium, trzeba wstawić do szablonów wydruków decyzji o nazwach: 'DECRODZ', 'DECZMRODZ', 'DECODRODZ' oraz do szablonów o nazwach zaczynających się od 'ZRD'.
I będzie OK.
Jeśli chcesz mieć obliczenia także w decyzjach odmownych, to jeszcze od aktualizacji DPP001 możesz wstawić znacznik "DEC_Obliczenia_Dla_Przekroczonego_Kryterium" do szablonów decyzji odmownych.