Jak u Was wygląda praca z pomostem? - Oprogramowanie

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]

Napisano: 02 sie 2010, 13:35

Ciekaw jestem jak u Was wygląda praca na pomoście? Kto na nim pracuje?
Czy jest to tak, że pracownicy socjalni wprowadzają wywiady, wnioski, później oni lub np. ktoś z księgowości tworzy decyzje, drukuje decyzje z pomostu wraz z listą wypłat?

Chyba tak to powinno wyglądać?

~Adam

Napisano: 02 sie 2010, 13:40

dokładnie, tak jak piszesz- tyle że pracownicy socjalni robią wszystko-łącznie z decyzjami, listami.
~karolaz

Napisano: 02 sie 2010, 13:58

dokładnie jak piszesz, w naszym Ośrodku pracownik socjalny robi wszystko od A do Z
~ewka

Napisano: 02 sie 2010, 14:35

u nas pracownicy socjalni robią wywiady i rejestrują wnioski a osobno jest dział świadczeń gdzie robione są decyzje, wypłaty i sprawozdania.
~s

Napisano: 03 sie 2010, 11:47

A czy u kogoś jest tak, że całą pracę z pomostem od wywiadu do listy wypłat i sprawozdań (wszystkich z pomostu) robi informatyk?
~Adam

Napisano: 03 sie 2010, 13:26

a co ma informatyk wspólnego z wnioskami pomocy społecznej, pisaniem decyzji itp. a chcą tobie to wcisnąć żebyś wszystko robił... nie daj się...
~s

Napisano: 03 sie 2010, 13:32

Nie chcą mi tego wcisnąć... ja to robię od 2 lat, poprzedni informatyk też to robił.
~zxc

Napisano: 03 sie 2010, 15:05

ja tak kiedys w świadczeniach rodzinnych wszystko robilem. potem nie mialem czasu zajac sie innymi rzeczami. pogadalem z szefem i zajmuje sie w tej chwili komputerami, siecia i wszeliki przesylami sprawozdan itp.
~s

Napisano: 04 sie 2010, 10:19

pracuje w terenie , w pomoście od naniesienia wniosku do sprawozdania 0 zł za dodatkową pracę
~prac socj

Napisano: 17 sie 2010, 12:26

Praownik tak jak odpowiada za swój teren tak wszystko wklepuje do POMOSTU,a jeśli są jakieś nieprawidlowości to ja się nad tym męczę aby wszystko grało. Sprwozdania, zmiany, wgrywanie poprawek to ja.
~OLA

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x