Jak utworzyć KIS - Kluby Integracji Społecznej, Spółdzielnie Socjalne

Strona 2 z 4    [ Posty: 35 ]

Napisano: 10 wrz 2008, 11:46

Adrianie, KIS a spóldzielnia socjalna to dwie rozne rzeczy. Zgadzam sie w jednym: na spółdzielnie potrzeba znacznie wiecej funduszy.
~Dorota

Napisano: 24 wrz 2008, 16:41

Ja też bardzo proszę o jakieś informacje dotyczące tworzenia KIS a w szczególności w ramach projektów PO KL poddziałanie 7.2.1. Z góry dziękuję mój adres: [email protected]
~Justyna

Napisano: 07 paź 2008, 16:25

proszę o przesłanie materiałów dotyczących tworzenia i prowadzenia KIS-u na maila: [email protected]

Z góry dziękuje
~Mariusz

Napisano: 14 paź 2008, 11:59

Co to jest KIS? Jak go tworzyć? Kto tym zarządza?
~zyga

Napisano: 20 paź 2008, 16:34

bardzoprosze oprzesłanie materiałów dotyczących tworzenia i prowadzenia KIS-u. mój mail: [email protected]
~Mariusz

Napisano: 23 lut 2009, 22:31

Ja też bardzo proszę o jakieś informacje dotyczące tworzenia KIS a w szczególności w ramach projektów . Z góry dziękuję mój adres: [email protected]
~Ela

Napisano: 18 mar 2009, 14:53

przyda mi się wszystko co macie o KIS-ach, a szczególnie informacje jak one później działają, co się w nich robi i kto to wszystko powinien prowadzić i nadzorować - mój adres [email protected]
~Maria

Napisano: 18 mar 2009, 14:53

przyda mi się wszystko co macie o KIS-ach, a szczególnie informacje jak one później działają, co się w nich robi i kto to wszystko powinien prowadzić i nadzorować - mój adres [email protected]
~Maria

Napisano: 27 kwie 2009, 14:37

Jeżeli nie sprawi to problemu, także poproszę wskazówki na temat KIS-u, mam ochote na jego założenie, trochę się boję tego wyzwania, dlatego wszelkie informacje bardzo mi pomogą. Z góry dziękuję. Mój adres meilowy - [email protected]
~Monka 75

Napisano: 22 paź 2009, 14:30

witam
ja tez poprosze, u nas ma działać od przyszlego roku
[email protected]
ania
~ania
VIP
Od: 18 maja 2011, 16:30
Zajmuję się:

Strona 2 z 4    [ Posty: 35 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU