jak uzupełnic wniosek elektroniczny

Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??
ODPOWIEDZ
julk@@@
Referent
Zajmuję się: sr
Kontakt:

jak uzupełnic wniosek elektroniczny

Post autor: julk@@@ »

dostałam dziś wniosek elektroniczny. Pan zaznaczył że nie wnioskuje na 1 dziecko i wpisał tylko syna i siebie. wiem że rodzina jest 4 osobowa. Chce zadzwonic do niego żeby to uzupełnił. ale jak to zrobić?
Awatar użytkownika
noteev
Administrator
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: jak uzupełnic wniosek elektroniczny

Post autor: noteev »

Ja to robię tak: biorę telefon, wybijam numer, słucham "Despacito", klient w końcu odbiera, mówię co i jak, przychodzi i uzupełnia :lol:
Człowiek jest istotą, która całe swe życie trawi na próbach przekonania siebie, że jej istnienie nie jest bezsensowne.
Albert Camus
julk@@@
Referent
Kontakt:

noteev pisze:Ja to robię tak: biorę telefon, wybijam numer, słucham "Despacito", klient w końcu odbiera, mówię co i jak, przychodzi i uzupełnia :lol:
Ale jak: w sensie ja wydrukowałam ten wniosek i on teraz zwyczajnie ma przyjść i dopisać reszte rodziny?
Awatar użytkownika
noteev
Administrator
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: noteev »

Tak i parafować
Człowiek jest istotą, która całe swe życie trawi na próbach przekonania siebie, że jej istnienie nie jest bezsensowne.
Albert Camus
julk@@@
Referent
Kontakt:

noteev pisze:Tak i parafować
Super dzięki :)
ODPOWIEDZ