jak wysłać decyzję? - Świadczenie Wychowawcze (500+)

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 10 maja 2016, 22:00

W jaki sposób ( czyli krok po kroku) wysłać decyzję elektroniczne. Program sygnity. Prosze o pomoc.
gość 142

Napisano: 11 maja 2016, 8:00

Czy nie jest prościej wydrukować decyzje i ją wysłać poleconym?

Ja tak robię i nikt się nie skarżył i jeszcze zwrotkę przypnę żeby było widać czarne na białym, że doręczona.
Tayfel
Praktykant
Od: 09 mar 2016, 9:41
Zajmuję się:

Napisano: 11 maja 2016, 9:50

gość 142 pisze:W jaki sposób ( czyli krok po kroku) wysłać decyzję elektroniczne. Program sygnity. Prosze o pomoc.
musisz zrobić wydruk decyzji i zapisać go jako gotowy ... potem w empatii wchodzisz we wnioski wczytane i tam musisz dodać korespondencję wychodzącą czy coś takiego ... tylko, że ja nie wysyłałam to dokładnie nie wiem :oops:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 11 maja 2016, 11:32

Ja wysyłałem w ten sposób że drukowałem decyzję do pdf i później tak jak ewalu pisała, w korespondencji w dokumentach wczytanych musisz odszukać wniosek do którego chcesz wysłać decyzję. I tam w dolnej części okna jest "Dodaj korespondencję w sprawie", następnie dodajesz ten pdf jako załącznik i po kliknięci wyślij pokaże się komunikat czy podpisać elektronicznie korespondencję.
Gotowe
lukazz
Praktykant
Od: 20 kwie 2016, 8:36
Zajmuję się:

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x