jak wystawic tytuł wielopozycyjny w SYGNITY? - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 22 kwie 2015, 12:39

Nie mogę poradzić sobie z wystawieniem tytułu wykonaczego wielopozycyjnego w Sygnity - zmienłam parametry systemowe ale cały czas wychodzi mi tyt. czteropozycyjny. Proszę o podpowiedź jak to robicie? Do Sygnity nie mogę się dodzwonić
asiak

Napisano: 22 kwie 2015, 14:06

Witaj rozumiem, że w zakładce Administracja dalej w Parametry systemowe w Grupa parametrów - Administracja - windykacja przy pytaniu:
Czy nowy wydruk tytułu wykonawczego - wybrałaś parametr 2 - wydruk wielopozycyjny,
a czy przy pytaniu
Sposób obsługi tytułu wykonawczego - wybrałaś parametr 2 - jednopozycyjny należności i odsetki łącznie.
Zamykasz Parametry systemowe i odświeżasz je w górnym lewym rogu menu programu.
Pozdrawiam
KyNyO

Napisano: 22 kwie 2015, 14:40

A może ktoś mi podpowie- jak wystawić tw dla odsetek, dla których nie ma nal głównej ( zgodny z nowym wzorem TW)
dorota76

Napisano: 22 kwie 2015, 14:48

Miałem ostatnio z tym problem, pani z US dzwoniła, że nie mogą przyjąć tytułu z należnością zerową i prosiła o korektę tego tytułu. Zrobiłem dwa tytuły: osobny dla odsetek, gdzie należność główna była zerowa i drugi na pozostała należność. Z tym, że niestety nie w swoim programie. Na tytule dla samych odsetek od należności zerowej kwotę tych odsetek wrzuciłem pod należność główną, i zaznaczając przy tym, że odsetek nie pobiera się. Pozdrawiam
KyNyO

Napisano: 22 kwie 2015, 15:07

JAK NIE W PROGRAMIE TO GDZIE ?
RĘCZNIE ?
A SKĄD PUSTY DRUK ? TAKI SAM DLA ODSETEK I DO NALEŻNOŚCI ??
MARTA77

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x