jak zaliczacie spłaty - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 2    [ Posty: 17 ]

Napisano: 19 maja 2015, 14:11

całe 7 lat zaliczałem spłaty dłuznikow na najstarsze okresy Kontrola ktora była u mnie teraz każe mi na bieżący okres Jak robicie Jak robiliście Jestem zły Nic mi sie nie che
POLIK

Napisano: 19 maja 2015, 14:37

Prosze Jak robicie ?Nie zaliczacie spłat na najstarzse okrewsy z FAl ?
POLIK

Napisano: 19 maja 2015, 15:05

ja wpłaty komornika na najstarsze a z urzędu skarbowego na wskazany tytuł
Sylwia18

Napisano: 19 maja 2015, 15:38

Wpłaty od Komornika Sądowego na wskazany przez niego okres, podobnie wpłaty bezpośrednie od dłużnika alimentacyjnego. Wpłaty z Urzędu Skarbowego na wskazany tytuł wykonawczy. Jeśli nie jest wskazany okres na który mamy zaliczać daną wpłatę zaliczam na okres najstarszy.
Baja

Napisano: 20 maja 2015, 8:25

jak FA jest nadal pobierane to na biezący zaliczam, chociaz zastanawiam sie czy nie robic wlasnie na odwrot, ze na najstarszy zeby schodziło zadluzenie.
A wiadomo juz czy wreszcie nie trzeba bedzie robic tego glupiego postepowania wobec dluznikow?? slyszalam ze juz nad tym debatowali
mgops2015

Napisano: 20 maja 2015, 8:36

ja wszystkie wpłaty od komornika biorę na najstarsze
Polik a kto Cię kontrolowal ?
ew@1

Napisano: 20 maja 2015, 8:40

z ustawy nie wynika ze na biezacy okres nalezy placic zadluzenia I wygodniej i przejrzysciej jest na najstarszy okres Ja tak robie
felga

Napisano: 20 maja 2015, 8:40

ja też zaliczam na najstarszy okres
anitka

Napisano: 20 maja 2015, 8:43

Jak wprowadzacie zwroty od komornika w sygnity gdzie macie podaną bieżącą decyzję i rozbicie na nal.główną i odsetki przez komornika?
mariann

Napisano: 20 maja 2015, 8:50

mariann pisze:Jak wprowadzacie zwroty od komornika w sygnity gdzie macie podaną bieżącą decyzję i rozbicie na nal.główną i odsetki przez komornika?
zwrot z automatu
ew@1

Strona 1 z 2    [ Posty: 17 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem