jak zaliczacie spłaty - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]

Napisano: 20 maja 2015, 8:53

kontrola z czego?
Większość wyroków sądów jest, że wpłaty dokonywane przez komornika sądowego idą na bieżący.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 20 maja 2015, 9:00

Elmer pisze:kontrola z czego?
Większość wyroków sądów jest, że wpłaty dokonywane przez komornika sądowego idą na bieżący.
też mam z tym zawsze problem ...
ale dwa lata temu było u mnie województwo i nie było uwag, że robię zwroty na najstarsze ...

sąd sądem a sprawiedliwośc musi być po naszej stronie ;)
ew@1

Napisano: 20 maja 2015, 9:15

dzieki Elmer Pocieszyłes mnie Z woj kontrola Nie boję się niby choć co do splat od początku mam wątpliwości W tej chwili najbardziej boje się że w ub okresie nie robiłam do prokuratury i do starostwa bo w poprzednich okresach dostawałam z prokuratury odpowoedzi że oddalają bo "CZYN NIE ZAWIERA ZNAMION CZYNU ZABRONIONEGO" a odebranie prawa jazdy po co kolejny raz pisać Gdy - tym co mogli poodbierali prawa jazdy a inni to patologia Zbuntowalam się teraz sie boję ....Bo się zastanawiam Czy tak sie będe tlumaczyla Poza ttym Tytuly mam upomnienia mimowszystko też wywiady itp Pozdrawiam pa

I tak sie boje trochę
POLIK

Napisano: 20 maja 2015, 9:56

Może KTOŚ się odezwie ...Bać się czy nie bać ? przejmować ? Nie przejmować ?
POLIK

Napisano: 20 maja 2015, 9:58

ja bym się bał
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 20 maja 2015, 10:02

ja też zaliczam na najstarszy, ale na jednym szkoleniu z egzekucji szkol acy wskazał, ze mozemy się posiłkować ordynacją podatkowa...
mmmmm123

Napisano: 20 maja 2015, 10:18

HE HE HE Elmer Ale się boję .... Pewnie że się nie zabije Niczego nie ukradłam ale wiesz jakie sa kontrole A my jestesmy masakrycznie rozliczani prze mądry Urząd ktory tak naprawde na nas to zwalił Czytają cale protokoly i krytykują ....i rozliczają A jak weszlam w jeden ich pokontrolny zapis wcale sami za dobrze nie stoja Ale tak juz jest CO WOLNO WOJEW............
POLIK

Strona 2 z 2    [ Posty: 17 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x