Jaką wydać decyzję
Jaką wydać decyzję
Co zrobić w przypadku kobieta składa wniosek niby mężatka niby nie tz. ma akt małżeństwa ale nie przedłożyła przed polskim USC wpisała we wniosku , ze męzatka . Jedno dziecko ma nazwisko ojca obcjokrajowaca drugie urodzone teraz ojciec nie znany. Musze dać odmowę bo napisała , ze nie da dochodów ojca . Czy dobrze myślę , ze musi dostarczyć dochody pomino , ze przed polskim urzedem jest panną .
Re: Jaką wydać decyzję
nie dajesz żadnej odmowy.
Wzywasz do dostarczenia dokumentów. W przypadku nie dostarczenia - pozostawienie wniosku bez rozpatrzenia.
Z jakiego kraju ma męża?
Wzywasz do dostarczenia dokumentów. W przypadku nie dostarczenia - pozostawienie wniosku bez rozpatrzenia.
Z jakiego kraju ma męża?
Elmer z Albanii obecnie on zamieszkuje w Niemczech . Mam akt małżeństwa zagraniczny ona nie wpisała go do składu rodziny.To dziecko urodzone teraz wpisała ojciec nieznany
Czyli musze wezwać do zlożenia poslkiego aktu urodzenia tak ? Becik mam prosto bo nie była do 10 tyg. u lekarzea wiec daje odmowę a z rodz. mam problem .
Czyli musze wezwać do zlożenia poslkiego aktu urodzenia tak ? Becik mam prosto bo nie była do 10 tyg. u lekarzea wiec daje odmowę a z rodz. mam problem .
Wezwij ją do złożenia wyjaśnień i prawidłowego wypełnienia wniosku pod groźbą pozostawienia wniosku bez rozpatrzenia
- kronos79
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Nie doczytałem o co wnosi ta kobieta?
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
Terry Pratchett
Rodzinne i becikowe tylko tutaj odmowa bo nie ma zaśw. od lekarza
Oprócz Jaką wydać decyzję - Świadczenia rodzinne przeczytaj również:
jak zawiadomić o złozeniu wniosku skoro osoba sie wyprowadzi
Mazowieckie - CAS
Matka w areszcie
rolnik - zasiłek dla opiekunów czy się należy ?
śmierc ojca dziecka
Sprawozdanie
24 tydzien zaswiadczenie lekarskie -odmowa sko uchyliło
zasiłek dla opiekuna nie dla rolnika
wychow i działalność gosp.
czesc C
Zasiłek dla opiekuna
co ja mam z nimi zrobić
nienależnie pobrane świadczenia POMOCY !!!
Zasiłek rodzinny wraz z dodatkami
Decyzja z dzisiejszego posiedzenia Senatu - świadczenia
Zasiłek pielęgnacyjny