my pracujemy na Top Team, też na początku masakrował nas psychicznie, po każdej praktycznie aktualizacji wyskakiwał błąd systemu, wgrywało się poprawki i albo zadziałało, albo się człowiek bujał z systemem jak matka z łobuzem. Teraz jest lepiej, albo udoskonalili go albo my po prostu się przyzwyczailiśmy
w sumie też na TT pracuję od początku więc nie mogę go porównać z innymi. co do kontaktu z konsultantem, do jak już się człowiek dodzwoni to już z górki jest, Panowie są bardzo pomocni, większość problemów rozwiązują sami - poprzez wsparcie systemowe:)
AMAZIS firmy Info-r ze Skoczowa
Użytkuje od maja 2004r. i polecam
Po pierwsze - miła zawsze dostępna i pomocna pomoc telefoniczna (nigdy nie spotkałem się z odmową pomocy, byli mili nawet jeśli przez nas były popełniane oczywiste błedy)
Po drugie - żadnych \"zonków\" po aktualizacjach, a jeśli takowy się zdarzył na drugi dzień (lub nawet w tym samym ddniu) była kolejna aktualizacja
Po trzecie - nie zamula kompa jak oprogramowanie Sygnity,
Po czwarte - cena. AMAZIS kosztuje ok 600 zł za rok bez ograniczeń stanowiskowych (bynajmniej dla nas - bo mamy go od początku)
Sygnity to duża firma \"która opędza\" dużo różnych dziedzin informatycznych. Świadczenia rodzinne nie są dla nich jakiś priorytetem. Ot taki dodatkowy JOB. To moje osobiste zdanie.
Infor....
z tą miłą i dostępną pomocą to pojechałaś po bandzie... I to ostro.
Zonki po aktualizacji im się zdarzały. Niwelują je jednak w miarę sprawnie kolejną aktualizacją (w której nigdy nie przyznają się do błędu). Błędy w programie im się zdarzają (ostatnio zauważony - przyznajesz SZO na okres 2013/14 - potrafi \"wyrównać\" od lipca. Chyba,żę już to poprawili).
Są konkurencyjni cenowo, czy lepsi od innych to nie wiem bo nie mam porównania
TT jest niezły chociaż niektóre rozwiązania nie są zadowalające...
kiedyś kontakt z nimi to była masakra ale teraz (od mniej więcej 2008) miło szybko i konkretnie.
baza jest stosunkowo przejrzysta, ma ogromne możliwości jeżeli chodzi o łatwe wyciąganie wszelkich danych-bez problemu pomagają przy zapytaniach sql.
Stosunkowo szybkie aktualizacje.
Oczywiście doskonały nie jest ale chyba z każdym jest tak, że mogłoby być lepiej.
ja jestem zadowolona