jaki inny program niż SYGNITY - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 3    [ Posty: 27 ]
Wybrane tematy:
Wzory decyzji Wzory wniosków o świadczenia rodzinne - UKRAINA Zmiana wysokości świadczenia pielęgnacyjnego ZANIM ZAŁOŻYSZ NOWY TEMAT - PRZECZYTAJ! kwestia ŚP dopytanie Kiedy wypłacacie świadczenie rodzinne ??

Napisano: 07 mar 2014, 11:13

:) my pracujemy na Top Team, też na początku masakrował nas psychicznie, po każdej praktycznie aktualizacji wyskakiwał błąd systemu, wgrywało się poprawki i albo zadziałało, albo się człowiek bujał z systemem jak matka z łobuzem. Teraz jest lepiej, albo udoskonalili go albo my po prostu się przyzwyczailiśmy :D
~Zołza

Napisano: 07 mar 2014, 11:20

w sumie też na TT pracuję od początku więc nie mogę go porównać z innymi. co do kontaktu z konsultantem, do jak już się człowiek dodzwoni to już z górki jest, Panowie są bardzo pomocni, większość problemów rozwiązują sami - poprzez wsparcie systemowe:)
~Zołza

Napisano: 07 mar 2014, 11:47

AMAZIS firmy Info-r ze Skoczowa
Użytkuje od maja 2004r. i polecam

Po pierwsze - miła zawsze dostępna i pomocna pomoc telefoniczna (nigdy nie spotkałem się z odmową pomocy, byli mili nawet jeśli przez nas były popełniane oczywiste błedy)

Po drugie - żadnych \"zonków\" po aktualizacjach, a jeśli takowy się zdarzył na drugi dzień (lub nawet w tym samym ddniu) była kolejna aktualizacja

Po trzecie - nie zamula kompa jak oprogramowanie Sygnity,

Po czwarte - cena. AMAZIS kosztuje ok 600 zł za rok bez ograniczeń stanowiskowych (bynajmniej dla nas - bo mamy go od początku)

Sygnity to duża firma \"która opędza\" dużo różnych dziedzin informatycznych. Świadczenia rodzinne nie są dla nich jakiś priorytetem. Ot taki dodatkowy JOB. To moje osobiste zdanie.
~sr

Napisano: 07 mar 2014, 12:01

ja pracowałam na sygnity do 2007 i przeszłam na amazis o niebo lepszy potwierdzam to co napisał mój poprzednik .
~Marta

Napisano: 07 mar 2014, 12:04

Infor....
z tą miłą i dostępną pomocą to pojechałaś po bandzie... I to ostro.
Zonki po aktualizacji im się zdarzały. Niwelują je jednak w miarę sprawnie kolejną aktualizacją (w której nigdy nie przyznają się do błędu). Błędy w programie im się zdarzają (ostatnio zauważony - przyznajesz SZO na okres 2013/14 - potrafi \"wyrównać\" od lipca. Chyba,żę już to poprawili).

Są konkurencyjni cenowo, czy lepsi od innych to nie wiem bo nie mam porównania
~Elmer

Napisano: 07 mar 2014, 12:07

też pracuję na Amazis i jestem zadowolona
~olga

Napisano: 07 mar 2014, 12:15

pracuję na Sygnity i hmmm program jak program, nie mam porównania z innymi ale nie jest aż tak źle
~ola

Napisano: 07 mar 2014, 12:51

program jak program ale nie mamy problemu z połączeniem z PUP a ci co pracują na AMAZISie to mają przynajmniej w naszym powiecie
~ja

Napisano: 07 mar 2014, 12:56

My pracujemy na Familii z Zeto - jest w porządku.
~xxx

Napisano: 07 mar 2014, 13:23

TT jest niezły chociaż niektóre rozwiązania nie są zadowalające...
kiedyś kontakt z nimi to była masakra ale teraz (od mniej więcej 2008) miło szybko i konkretnie.
baza jest stosunkowo przejrzysta, ma ogromne możliwości jeżeli chodzi o łatwe wyciąganie wszelkich danych-bez problemu pomagają przy zapytaniach sql.
Stosunkowo szybkie aktualizacje.
Oczywiście doskonały nie jest ale chyba z każdym jest tak, że mogłoby być lepiej.
ja jestem zadowolona
~a- druga

Strona 2 z 3    [ Posty: 27 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
cron Usuń ciasteczka witryny

x

x