jaki okres wskazać w zawiadomieniu

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
karola ops
Starszy referent
Zajmuję się: niczym
Kontakt:

jaki okres wskazać w zawiadomieniu

Post autor: karola ops »

jestem org wł wierzyciela chce wysłać wniosek na prokuraturę - zaległość dłuższa niż 3 miesiące jaki okres wskazać w zawiadomieniu ( fundusz wierzycielka pobiera od 2008 r., do bnadal)
karola ops
Starszy referent
Kontakt:

Re: jaki okres wskazać w zawiadomieniu

BARODZO PROSZĘ
GRAS
Starszy referent
Zajmuję się: FA
Kontakt:

Post autor: GRAS »

nie ma co sie rozpisywać, dołączasz ksero zaświadczenia o bezskuteczności i pizesz, że zaległośc pszekracza 3 m-ce ,bo jak nie przekraca to nie wysyłasz
GRAS
Starszy referent
Kontakt:

ale błedy mi sie walneły, na ogól nie robię, niedawno ktos zamieścił ekstra wzory do prokuratury jako OWW i OWD
karola ops
Starszy referent
Kontakt:

ok. ja robie dopiero tera te wnioski czy zaświadczenie o bezskuteczności mam z września 2018 r, jak myślicie należy wystąpić do komornika o nowe zaświadczenie
GRAS
Starszy referent
Kontakt:

ja nie występuję, tylko piszę w zawiadomieniu (jeżeli jestem OWD że dłuznik lub komornik wpłaca albo nie wpłaca na poczet zaległości ,a jeżeli nie wiem to piszę kto jest OWD i jaki komornik prowadzi sprawę, więc Prokuratura ma informacje gdzie sie zwrócić o karte wpłat)
ODPOWIEDZ