Wy już czekacie w przedbiegach aby zwiedzać gminę?
Ja kombinuje jak tu omijać ten "wywiad, który nie może być wywiadem a notatką", ale się nie da. Słowo "może w art. 15f jest zbyt słabe.
Wy już czekacie w przedbiegach aby zwiedzać gminę?
U mnie problem z tym, że połowa mieszkańców gminy to wioski, a mamy jeden samochód służbowy na potrzeby wywiadów w pomocy społecznej i usług opiekuńczych.Tom. pisze: ↑02 lis 2022, 12:08absolutnie nie.... dziwię się tylko niektórym, że nie ma procedur w jednostce bo tak przedstawiają sprawę jakby to wyjście to jakaś ekspedycja była międzyplanetarna...
są wyjścia na policję, do ZUS, gdzieś tam, nawet do spraw ze świadczeń rodzinnych czasem trzeba było ruszyć dupkę![]()
I tak naprawde nie mam pojęcia gdzie moznaby "ruszyc dupkę" w sprawach swiadczeń, nawet mi żaden przykład do głowy nie przychodzi.Tom. pisze: ↑02 lis 2022, 12:08absolutnie nie.... dziwię się tylko niektórym, że nie ma procedur w jednostce bo tak przedstawiają sprawę jakby to wyjście to jakaś ekspedycja była międzyplanetarna...
są wyjścia na policję, do ZUS, gdzieś tam, nawet do spraw ze świadczeń rodzinnych czasem trzeba było ruszyć dupkę![]()