Jeśli klientka złożyła wniosek we wrześniu, dziś byłam u niej na wywiadzie ( czyli wciąż wrzesień), jutro oddam sprawę do zatwierdzenia kierownikowi, to pomoc planuję wg nowych, czy starych kryteriów? proszę o podpowiedź
Nie wierzę w to czytam. Ja tez się dopytuję o różne rzeczy, ale ludzie kto niektórych zatrudnia? Bo przecież to pytanie zadał ktoś już zatrudniony.
Mnie się to chyba śni.
a kiedy będzie wydana decyzja, we wrześniu czy w październiku, kryteria na dzień wydania decyzji buahahahahaha, jak wrzesień będzie przedłużony to po staremu buahahahahahaha
"Nie wierzę w to czytam. Ja tez się dopytuję o różne rzeczy, ale ludzie kto niektórych zatrudnia? Bo przecież to pytanie zadał ktoś już zatrudniony.
Mnie się to chyba śni".
Czy naprawdę na tym forum wszyscy muszą sobie Ze tak powiem "dowalać" jeżeli ktoś pyta to nie wie, jeżeli pyta to chce wiedzieć, po co od razu oceniać innych.Co my chcemy wywalczyć jeżeli nie potrafimy sobie pomóc i nie ma w nas jedności.
dziękuję za zrozumienie, tym, którzy też kiedyś zaczynali pierwszą pracę i zadawali głupie pytania (chociaż podobno głupich pytań nie ma) cóż niektórzy urodzili się juz wszechwiedzący tak jak ona ona ona, której nie szkoda energii na złośliwości.