jednolity tekst ustawy o pomocy społecznej

Wybrane tematy:
Informacja o przyznaniu świadczenia pieniężnego Ukraina Wzór decyzji przyznającej zasiłek rodzinny + dodatki ZŁOTÓWKA ZA ZŁOTÓWKĘ CV i adres Wzór umowy powierzenia przetwarzania danych osobowych do AOON ZUS - pismo o zaprzestaniu płacenia skł. em-rent. Wniosek o udostepnienie dokumentacji medycznej
~gg

jednolity tekst ustawy o pomocy społecznej

Post autor: ~gg »

Mogłabym prosić o przesłanie mi ustawy o pomocy społecznej po wszystkich zmianach, aktualna na dzień dzisiejszy. Z góry bardzo dziękuję. Mój mail [email protected]
~gg

Re: jednolity tekst ustawy o pomocy społecznej

Post autor: ~gg »

Dzięki wielkie:-)
~Monika

Jednolity tekst ustawy o pomocy społecznej

Post autor: ~Monika »

Czy ktoś dotarł do jednolitego tekstu ustawy o pomocy społecznej na dzień dzisiejszy. Z góry bardzo dziękuję.
~JUREK

Post autor: ~JUREK »

PROSZE O TEKST USTAWY O POMOCY SPOLECZNEJ-TEKST JEDNOLITY I AKTUALNY NA DZIEN 30.12.2009R TEKST USTAWY PROSZE PRZEKAZAC NA ADRES: [email protected]
~do JUREK

Post autor: ~do JUREK »

ALE JESTES NYGUS
~kasia

Post autor: ~kasia »

czy mógłby mi ktoś przesłać aktualna na dzień 08.04.2010r ustwę o pomocy społecznej i ustawe o ochronie zdrowia psychicznego? adres: [email protected] z góry dziękuje
~monika

gorąca prośba

Post autor: ~monika »

prosze o przesłanie o przesłanie mi najnowszej ustawy o pomocy słecznej z góry ślicznie dziękuję!!![email protected]
~ania
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: ~ania »

Czy mogłabym prosić o tekst ustawy o pomocy społecznej na dzień dzisiejszy?
ania
~renata

Post autor: ~renata »

Czy mogłabym prosić o tekst ustawy o pomocy społecznej na dzień dzisiejszy? [email protected]
pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
z góry dziękuję!!!!!!!!!!!!!
ODPOWIEDZ