jednorazowe sprawozdanie
jednorazowe sprawozdanie
zaliczka w zwiazku z wyrokiem TK i skarga została wypłacona we wrzesniu i została juz ujeta w sprawozdaniu na III kwartał i teraz mam ja jeszcze raz wykazywać w sprawozdaniu
Re: jednorazowe sprawozdanie
Wszyscy ujmowali te świadczenia w sprawozdaniu we wrześniu, a teraz znów trzeba to ująć w tym jednorazowym sprawozdaniu
ja mam tez babke ktorej wyplacila ale w listopadzie bo sprawa tak dlugo sie ciagla nawet do SKO trafila , i co gzie mam to ujac ?
na kiedy jest do zrobienia sprawozdanie z zaliczki al. za IV kwartał? Czy w formie elektronicznej, czy w formie papierowej? Pomóżcie, proszę.
-
- Starszy referent
- Zajmuję się:
- Kontakt:
nie ma sprawozdania z zaliczki za IV kwartał jest tylko jednorazowe
w czesci B jednorazowe wykazujemy cala zaliczke wyolacona od pazdziernkia do grudnia 2008r lacznie z wyrokiem
natomiast w C jednorazowe wykazujemy od lipca do grunia tylko i wylacznie w zwiazku z wyrokiem TK i tu sie naloza lipiec sierpien i wrzesien z 3 kwartalem sprwozdania z zalicki a;e tak ma byc niby
natomiast w C jednorazowe wykazujemy od lipca do grunia tylko i wylacznie w zwiazku z wyrokiem TK i tu sie naloza lipiec sierpien i wrzesien z 3 kwartalem sprwozdania z zalicki a;e tak ma byc niby
czy nalicza sie 3 % po wrześniu od zaliczek? Jeśli tak to gdzie to wykazywać?
Oprócz jednorazowe sprawozdanie - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna przeczytaj również:
zwrot w całości zaliczki alimentacyjnej
alimenty
zalicza-wrzesień
Jaka pomoc gdy dluznik zmarl? Pomuzcie!
kto pracuje na SYGNITY
umorzenie dłużnikowi
alimenty
jak wprowadzić ręcznie do quickstat?
jednorazowe sprawozdanie
sprawozdania ...? a 3% z wypłaconej zaliczki ...
wyjaśnienie do komornika
3 % od zaliczki
Wierzycielka poinfo. ze dluznik przebywa w zk ? co dalej zrobic z infor. ?
pomocy w uchyleniu decyzji sko
spłata zaległej zaliczki - pomocy!!!!!!!!!
błąd w decyzji proszę o pomoc