jest coraz \"lepiej\", będzie jeszcze \"lepiej\"
Re: jest coraz \"lepiej\", będzie jeszcze \"lepiej\"
p, znów porażka
nie, z elektoratem platformy w sojusz nie wchodzę.
nie, z elektoratem platformy w sojusz nie wchodzę.
twoje pudło. jacek kurski tak zdefiniował przecież elektorat pis.
SLD wejdzie w układ z każdym i ty Łukaszu dobrze o tym wiesz - nareszcie będą stołeczki
pomysł już miałeś - zostać \"tłukiem samorządowym\" i na pomyśle się skończyło - se możesz mieć pomysły na sprzątanie w chałupie
xyz
z Tobą nie da się gadać
nie dlatego, że nie chcę, tylko dlatego, że ileż razy można tłumaczyć prostą rzecz, że do sld jest mi tak blisko jak do kosmosu?
Ty niedosłyszący jesteś czy jak? a może po prostu masz trudności z rozumieniem czytanego przez siebie tekstu? Swoje wyobrażenia zachowaj sobie dla siebie
z Tobą nie da się gadać
nie dlatego, że nie chcę, tylko dlatego, że ileż razy można tłumaczyć prostą rzecz, że do sld jest mi tak blisko jak do kosmosu?
Ty niedosłyszący jesteś czy jak? a może po prostu masz trudności z rozumieniem czytanego przez siebie tekstu? Swoje wyobrażenia zachowaj sobie dla siebie
a do kogo ci blisko malkontencie wszystkiego i wszystkich.
A kiedyś ktoś cie pytał co kończyłeś, to co kończyłeś że masz taki błyskotliwy dowcip?
A kiedyś ktoś cie pytał co kończyłeś, to co kończyłeś że masz taki błyskotliwy dowcip?
spadać od tego co kończyłem. Sami się chwalcie, a dopiero wypytujcie innych. Brak kultury zupełny. Poszukaj sobie na forum co kończyłem. Powinieneś znaleźć.
pytajnik, zatrudnij się w biurze matrymonialnym, będziesz zbliżał jednych do drugich.
pytajnik, zatrudnij się w biurze matrymonialnym, będziesz zbliżał jednych do drugich.
czyli nic a pisiowi blisko do każdego z kim po władzuchnę - już to przerabialiśmy kumple z sekretarzem pop w pegerze i romanem wielkim z fjn
co to wiadomo ale na czym - to już łukaszka tajemnica?
https://biznes.onet.pl/mamy-najdrozsze-p ... news-detal
no i co z tego
ważne że mamy premiera Donalda Tuska, więce jesteśmy szczęśliwi, jak \"Elton John i jego żon\".
no i co z tego
ważne że mamy premiera Donalda Tuska, więce jesteśmy szczęśliwi, jak \"Elton John i jego żon\".
Oprócz jest coraz \"lepiej\", będzie jeszcze \"lepiej\" - HYdE PaRK przeczytaj również:
przyjmę pomoc
licznik
prosze o pomoc
Potrzebuje pomocy materialnej
Rosja szykuje się do wojny z Polską?
DługPubliczny.ORG.PL
RODACY
no to to akurat wiedziałem od początku
adhd
Dla Polaków
Równouprawnienie i tolerancja
ranking najlepszych ops - ów w Polsce