jest coraz \"lepiej\", będzie jeszcze \"lepiej\"
Re: jest coraz \"lepiej\", będzie jeszcze \"lepiej\"
czyli - mam pomysł, ale nie powiem chyba, ze będę u władzy
lepiej czytajcie elementarz, niż wpisy \"do łukaszka\". Przynajmniej jest jakiś przekaz w prostym stwierdzeniu: Ala ma kota. Zdanie krótkie i logiczne. Na takich się uczcie rozumienia tekstu. Jak wy czytacie wytyczne w zakresie raelizacji projektów POKL? Tam jest dopiero burdel pojęciowy i mnóstwo zdań wielokrotnie złożonych, w przypadku których zrozumienie ich całości wymaga uprzedniego zrozumienia, poszczególnych zdań prostych. Przeciż skoro wykładacie się na kilku zdaniach z wypowiedzi na forum, to w żadnym razie nie potrafię sobie wyobrazić zrozumiałej lektury SzOP-u w wykonaniu takiego \"do łukaszka\".
czyli...
jednak potraficie dobić człowieka trafnością wniosków wycigniętych na podstawie przeczytanego ze zrozumieniem tekstu.
jednak potraficie dobić człowieka trafnością wniosków wycigniętych na podstawie przeczytanego ze zrozumieniem tekstu.
chyba zabolało że tak sam się pisiaku nakręcasz i taka sobie uwaga
oto twój gamoniu kometar:
<Na takich się uczcie rozumienia tekstu. Jak wy czytacie wytyczne w zakresie raelizacji projektów POKL?>
jak ty politologu na podstawie wpisu jednego nocka formułujesz opinię dotyczące całego środowiska - to jest dopiero potęga \"rozumu\" - na czym ty studia robiłeś, że cie tego nauczyli?
oto twój gamoniu kometar:
<Na takich się uczcie rozumienia tekstu. Jak wy czytacie wytyczne w zakresie raelizacji projektów POKL?>
jak ty politologu na podstawie wpisu jednego nocka formułujesz opinię dotyczące całego środowiska - to jest dopiero potęga \"rozumu\" - na czym ty studia robiłeś, że cie tego nauczyli?
do Łukasza
odnosiłem się tylko do rozmówców w tym temacie.
Fakt, na wyrost założyłem, że rozmawiam z pracownikami socjalnymi, którzy robią przy projektach. Póki co nikt nie interweniował wyrażając sprzeciw. A ty robisz projekt?
odnosiłem się tylko do rozmówców w tym temacie.
Fakt, na wyrost założyłem, że rozmawiam z pracownikami socjalnymi, którzy robią przy projektach. Póki co nikt nie interweniował wyrażając sprzeciw. A ty robisz projekt?
https://wiadomosci.onet.pl/regionalne/wr ... omosc.html
dobre prognozy na przyszłość. po prostu piękne
dobre prognozy na przyszłość. po prostu piękne
a w Bangladeszu podrożały zapałki i nikt tam nie pisze projektów
i do tego tam też bangla deszcz, prawie tak często jak u nas.
Oprócz jest coraz \"lepiej\", będzie jeszcze \"lepiej\" - HYdE PaRK przeczytaj również:
przyjmę pomoc
licznik
prosze o pomoc
Potrzebuje pomocy materialnej
Rosja szykuje się do wojny z Polską?
DługPubliczny.ORG.PL
RODACY
no to to akurat wiedziałem od początku
adhd
Dla Polaków
Równouprawnienie i tolerancja
ranking najlepszych ops - ów w Polsce