JESZCZE RAZ

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
SEMP

JESZCZE RAZ

Post autor: SEMP »

Dluznik dostał od nas dec rozkładająca spłatę na raty / na swoj wniosek/ okresu zas 2013/2014 gdzie wyplacalismy św z F Al Miał wpłacic do końca lutego pierwsza rate -nie wplacił teraz robie mu Tytuł wyk Ale prosze pomożcie mi..... Czy wystarczy tytuł Czy musze jakoś rozwiążać decyzje rozkladajaca zobowiązanie na raty ? Czy powioadomic komornika Bo komornik też dostał decyzje rozkladającą na raty ..Proszę pomożcie ...
SEMP

Re: JESZCZE RAZ

W decyzji miał zaznaczone na czarno zdanie "Brak wplaty w wyżej wym terminie spowoduje , że nalezność podlegac będzie ściągnięciu w trybie przepisow o postępowaniu egzekucyjnym w administracji"
SEMP

BAAAAAAAAAAAAAAAAARDZO PROSZĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ !!! ja tak czekam ...
SEMP

PROSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SEMP

HEJ !!!! PLIS !!!!!! NIKT NIE WIE ?????????????????????????????????
yomica

Post autor: yomica »

generalnie w mnie w osrodku jesli jest cos rozstrzygniete decyzja , ktora staje sie niewazna to wycofujemy tą decyzje poprzez jej uchylnie wiec jesli decyzja wyrazilismy zgode na raty to wszczynamy postepawnie do jej uchylenia i wydajemy decyzje uchylajaca uklad ratalny i ja rowniez wysylamy do komornika :)
SEMP

Dzięki serdeczne
ODPOWIEDZ