Jesteście ZA czy PRZECIW?
Chodzi oczywiście o wyjątkowo wrednych zwyrodnialców a nie przestępców podatkowych;)
Bo ja jestem ZA.
Utrzymanie takiego de bila bardzo dużo nasz kosztuje. W pudle mają się nieraz lepiej niż my.
Drugie rozwiązanie to wysyłanie ich do prac. Niestety ani kara śmierci ani prace nie są zgodne z konwencją praw człowieka.
Kara śmierci
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: Kara śmierci
Zdecydowanie jestem przeciwko karze śmierci!!! Nie zyjemy w sredniowieczu.
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
https://wiadomosci.onet.pl/swiat/bialoru ... omosc.html
trzeba apelować do Prezydenta Łukaszenki aby ułaskawil sprawców zamachu, to jest XXI wiek i nikt świadomie nie ma prawa odbierac życia innemu czlowiekowi, gdzie nasz MSZ, Prezydent, Premier.
Przecież Bialoruś to nasi sasiedzi - nie można przyglądać się bezczynnie temu co się tam dzieje.
Przecież w Polsce dopiero 3o-latek jest pelnoprawnym obywatelem z wszystkimi prawami, broń Boże nie usprawiedliwiam ich zachowania, ale nie można oko za oko bo oślepniemy i co bedzie z nasza cywilizacją?
trzeba apelować do Prezydenta Łukaszenki aby ułaskawil sprawców zamachu, to jest XXI wiek i nikt świadomie nie ma prawa odbierac życia innemu czlowiekowi, gdzie nasz MSZ, Prezydent, Premier.
Przecież Bialoruś to nasi sasiedzi - nie można przyglądać się bezczynnie temu co się tam dzieje.
Przecież w Polsce dopiero 3o-latek jest pelnoprawnym obywatelem z wszystkimi prawami, broń Boże nie usprawiedliwiam ich zachowania, ale nie można oko za oko bo oślepniemy i co bedzie z nasza cywilizacją?
Dzidka
wyślij tam swojego idola. On tam zrobi porządek! Yarkacz jest za karą śmierci!
-
- Specjalista
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Oprócz Kara śmierci - HYdE PaRK przeczytaj również:
Postanowienia na nowy rok
po co nam wojsko?
a to jest temat do hyde parku?
a ja mam uwierzyć w rzetelnośc raportu po katastrofie w Smoleńsku?
Geneza mobbingu
Zapraszam na zakupy jak i do współpracy
kto się wywyższa bedzie poniżony
przykład idzie z góry
To się dzieje w XXI wieku u sasiadow
Purpurowa elita
A...
Brzuchaci
Zerwać konkordat?!
Stalking i próby wrabiania mnie w spamowanie
Wielka Szuja ten Adam vel Adaś.
Proponuje Adasiowi vel Adamowi by zalozyl wlasne forum-strone i tam sie produkowal