Proponuje Adasiowi vel Adamowi by zalozyl wlasne forum-strone i tam sie produkowal
Proponuje Adasiowi vel Adamowi by zalozyl wlasne forum-strone i tam sie produkowal
Q uciesze samego sobie, bo jest go tu stanowczo za dużo
Amen.
Kto za ?
Amen.
Kto za ?
Re: Proponuje Adasiowi vel Adamowi by zalozyl wlasne forum-strone i tam sie produkowal
ja też- wcinacz pozdrawiam cię
Re: Proponuje Adasiowi vel Adamowi by zalozyl wlasne forum-strone i tam sie produkowal
wcinacz wystraszony serduszko pik pik pik.... na widok że adas donosi... brrrr ale cichutko pozdrawia ciiiiiiiichutko
cichooooooo szaaaa-ale serio doniósł- czekałammm długooooo na ciebie... ci...cho.
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Doniosłem i wykryłem adres IP oraz dane jego dostawcy sieci. Przydadzą się.
A co do własnego forum - może już takowe mam. Może razem z kolegą mamy nawet swój portal powiatowy;)
A co do własnego forum - może już takowe mam. Może razem z kolegą mamy nawet swój portal powiatowy;)
Oryginał®
Adaś- klniesz jak szewc na forum , obrażasz kierowników, nie wspomnę o klientach( z roboty byś wyleciał jak by twoja szefowa dostała te wpisy) opowiadasz o swojej sraczce a w następnym wątku jeszcze śmierdzący sypiesz banały do ciekawej- i TY MASZ CZELNOŚĆ DONOSIĆ NA KOGOŚ- KTO SOBIE Z CIEBIE ŻARTUJE!
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:

Cieakwa to moja dziewczyna. Jej też nie lubisz?
Oryginał®
wirtualna - jak twoje życie
-
- Praktykant
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Od czegoś trzeba zacząć:D
Oryginał®
Oprócz Proponuje Adasiowi vel Adamowi by zalozyl wlasne forum-strone i tam sie produkowal - HYdE PaRK przeczytaj również:
Kara śmierci
To się dzieje w XXI wieku u sasiadow
Purpurowa elita
A...
Brzuchaci
Zerwać konkordat?!
Stalking i próby wrabiania mnie w spamowanie
Wielka Szuja ten Adam vel Adaś.
Zagadka
Mroczna strona forum
co za dużo to nie zdrowo:(
Można już pogadać na spokojnie???