Karta dużej Rodziny - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 11 cze 2014, 13:29

mam pytanie czy ktoś znalazł już listę miejsc( instytucji) z których będą mogły korzystać rodziny?
zocha 12

Napisano: 11 cze 2014, 13:32

ja myślę, że jeszcze jej nie ma ... od 16 czerwca możemy przyjmować wnioski, na wydanie karty dwa tygodnie .. to może dopiero pod koniec czerwca się ukaże zaczarowana" lista ;)
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 11 cze 2014, 15:04

ewalu pisze:ja myślę, że jeszcze jej nie ma ... od 16 czerwca możemy przyjmować wnioski, na wydanie karty dwa tygodnie .. to może dopiero pod koniec czerwca się ukaże zaczarowana" lista ;)
gdzie jest napisane że na wydanie karty 2 tyg. ????? :shock:
kalina

Napisano: 11 cze 2014, 15:09

kalina pisze:
ewalu pisze:ja myślę, że jeszcze jej nie ma ... od 16 czerwca możemy przyjmować wnioski, na wydanie karty dwa tygodnie .. to może dopiero pod koniec czerwca się ukaże zaczarowana" lista ;)
gdzie jest napisane że na wydanie karty 2 tyg. ????? :shock:
:shock: gdzieś to wyczytałam ... zaraz sprawdzę :D
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 11 cze 2014, 15:13

na wydanie dowodu osobistego jest miesiąc to wątpię żeby na kartę było tylko 2 tygodnie.
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 11 cze 2014, 15:16

też , tak myślę tym bardziej że wszystko jest jeszcze w lesie. oprogramowania itd. tym bardziej że tego nie wydrukujemy u nas w drukarce :D
kalina

Napisano: 11 cze 2014, 15:19

kalina pisze:też , tak myślę tym bardziej że wszystko jest jeszcze w lesie. oprogramowania itd. tym bardziej że tego nie wydrukujemy u nas w drukarce :D
chyba się zakręciłam albo coś gdzieś źle przeczytałam .. nie widzę w rozporządzeniu tych 14 dni :oops:
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 11 cze 2014, 15:22

oj Ewalu, Ewalu chyba chcesz być przełożona przez kolano , hihih
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 11 cze 2014, 15:24

;)
anetag pisze:oj Ewalu, Ewalu chyba chcesz być przełożona przez kolano , hihih
tylko pod warunkiem, że będzie to przyjemne :lol: :oops: :P :D :roll:
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 11 cze 2014, 15:28

ewalu pisze:;)
anetag pisze:oj Ewalu, Ewalu chyba chcesz być przełożona przez kolano , hihih
tylko pod warunkiem, że będzie to przyjemne :lol: :oops: :P :D :roll:
no nie wiem , nie wiem :D
anetag
VIP