Karta dużej Rodziny - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 11 cze 2014, 17:14

Nie ma co panikować . Rozporządzenie wchodzi w życie 16 czerwca; po tym terminie trzeba ogłosić w mediach i swoich portalach o tym że takie"świadczenie"można otrzymać , upoważnienia do prowadzenia w tym zakresie postępowań itd. Ja w zapotrzebowaniu na środki finansowe na miesiąc czerwiec wpisałem 0 tym bardziej że trzeba brać pod uwagę koniec roku, więc z zaświadczeniami ze szkoły w pewnych sytuacjach będzie problem. Z Liczby rodzin wielodzietnych na moim terenie w zapotrzebowaniu uwzględniłem 1/3 rodzin . Zobaczymy jak to się rozwinie a przede wszystkim jak będzie oferta dla tych osób ze strony rządu
oregon

Napisano: 12 cze 2014, 8:22

skąd wiesz ile jest rodzin wielodzietnych na twoim terenie?
madzia11

Napisano: 12 cze 2014, 8:38

oregon pisze:Nie ma co panikować . Rozporządzenie wchodzi w życie 16 czerwca; po tym terminie trzeba ogłosić w mediach i swoich portalach o tym że takie"świadczenie"można otrzymać , upoważnienia do prowadzenia w tym zakresie postępowań itd. Ja w zapotrzebowaniu na środki finansowe na miesiąc czerwiec wpisałem 0 tym bardziej że trzeba brać pod uwagę koniec roku, więc z zaświadczeniami ze szkoły w pewnych sytuacjach będzie problem. Z Liczby rodzin wielodzietnych na moim terenie w zapotrzebowaniu uwzględniłem 1/3 rodzin . Zobaczymy jak to się rozwinie a przede wszystkim jak będzie oferta dla tych osób ze strony rządu
jaki problem sekretariaty pracują i w wakacje
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x