Odbiegając od tematu...
naitsyrk85 pisze:ubu pisze:Tak jest to zdecydowanie wygodniejsze, bo wtedy widać jakie sprawy nam zostały jeszcze do obsługi.
Jak się polega wyłącznie na tym przejrzystym i przyjaznym użytkownikowi programie

, to szukanie wygodnych rozwiązań jest na wagę złota

, ale jak ktoś chce wygodnych rozwiązań to polega na tych które są mu naprawdę wygodne

Nie przesadzajmy da sie na nim pracować, wielu rzeczy brakuje- ale pracować się da....
Dl mnie brakuje:
-Analiza danych w raportach i sprawozdaniach (zgłoszone)
-bardziej przejrzysty interfejs wprowadzania wniosków
-Opcje umożliwiające poprawę błędów użytkownika zanim wyprodukowane zostały karty
-Opcje podstawiania danych z bazy PESEL w chwile obecnej lepszy system porównywania danych po weryfikacji:
- brak uruchomionej weryfikajci MEN
i wiele wiele innych
ale nei jest zle

Świetnie propozycje, naprawdę. Co do tej pierwszej "analizy" to ja zgłaszałem i dostałem odp w lipcu ubiegłego roku, że opisana przeze mnie zmiana nie jest planowana do realizacji w najbliższym czasie.
Uważam, że Użytkownicy powinni mieć wpływ na rozwój aplikacji / możliwość zgłaszania propozycji, które będą rozpatrywane, a nie spychane na drugi plan. Jedyne co przeszło to nazwisko rodowe rodzica dziecka, bo kilku użytkowników pisało te same propozycje o zmiany i ktoś "wyżej" się zastanowił i stwierdził, że trzeba to dodać.
"-Opcje podstawiania danych z bazy PESEL w chwile obecnej lepszy system porównywania danych po weryfikacji:" Zapobiegło by to literówką, które się mogą zdarzyć. Albo jak nie da rady, to chociaż jakieś ostrzeżenie, że wprowadzone imie i nazwisko nie zgadza się z danymi z bazy PESEL.