KDR czy tylko pracownicy świadczeń rodzinnych - Świadczenia rodzinne

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]

Napisano: 06 cze 2014, 10:48

u mnie sprawozdanie dostałam ja w świadczeniach rodzinnych i pracownik socjalny z GOPS podobno nie ma do tego dostepu, więc ja mam to robić???? Czy u was też tak jest.... zapotrzebowanie ze świadczeń rodzinnych wysyłam jako pomoc społeczne i jest ok i niekt nie mówi że powinien to robić pracownik GOPS ( ja jestem w UG)
kasia7

Napisano: 06 cze 2014, 11:27

jak jest u was???
kasia7

Napisano: 06 cze 2014, 11:44

my wczoraj osoby które prowadza swiadczenia rodzinne wysłaliśmy tą informacjie w cas ,ze to ośrodek pomocy nie realizuje i wszycho
gops1

Napisano: 09 cze 2014, 7:45

U nas UG upoważnił kierownika OPS, Kierownik OPS na 2ch pracowników socjalnych rozłożył KDR.
A co do czego sierotki i tak pewnie będą mnie wołać :)
heiland
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 04 sty 2013, 20:46
Zajmuję się: ŚR, FA, ŚW, ZFŚS

Napisano: 09 cze 2014, 8:35

Zastanawialiście się jaki będzie "kod" do tych spraw, bo przecież trzeba będzie założyć rejestr, mogą być wydawane decyzje odmowne itd.
magnolia

Napisano: 09 cze 2014, 8:38

magnolia pisze:Zastanawialiście się jaki będzie "kod" do tych spraw, bo przecież trzeba będzie założyć rejestr, mogą być wydawane decyzje odmowne itd.
Szczerze? Nie czytałem nic na ten temat, ale to raczej odmownych winno nie by, bo to tylko się ogranicza do złożenia wniosku i aktów urodzenia.
heiland
Awatar użytkownika
Administrator

Napisano: 09 cze 2014, 8:48

Zgodnie z rozporządzeniem przyznawanie kart nie wymaga decyzji ale odmowa musi być w formie decyzji. Pewnie takich sytuacji nie będzie ale pod jakimś nr te sprawy musimy prowadzić
magnolia

Napisano: 09 cze 2014, 8:53

Mój Kierownik jest w tym najlepszy, ostatnio nr'y na ZDO napisał mi w kilka sekund na karteczce i to dosłownie na kolanie :D
heiland
Awatar użytkownika
Administrator

Napisano: 09 cze 2014, 8:56

chyba żartujesz. Może napisał Ci nr ale jakie masz skreślić w totolotka.
magnolia

Napisano: 09 cze 2014, 8:58

Nie żartuję, myślałem żeby zamontować kamerkę w siebie w pokoju, można byłoby nagrać śmieszne sytuacje.
W sumie w totolotka mogłaby mi skreślać, jak to mówią głupi ma zawsze szczęście :p
heiland
Awatar użytkownika
Administrator

Strona 1 z 1    [ Posty: 10 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x