Witam, może rozjaśnicie mi pewne kwestie w ogloszeniu naboru sow. Wszystko musi byc gotowe do konca do tego tygodnia. A ja mam kilka wątpliwości. Z gory dziękuję za Wasze cenne uwagi i rozwiązania.
1. W momencie ogloszenia naboru w edycji naboru jest zakladka dokumentacja. Czy wpuczy wpisujcie tu coś, czy zostawiacie piste pole.
2. Chcialabym poruszyc kwestie karty oceny. Czy dobrze rozumiem, ze skoro jest jeden druk dla wnioskodawcy i podopiecznego to karta tej oceny musi byc dostosowana jednoszesnie dla osoby dorosłej i podopiecznego. A co wpisujcie w opisie oceny. Np. W nazwie kryterium, ktore dodalam napisalam osoba aktywna zawodowo podnoszaca jednocześnie swoje kwalifikacje zawodowe. To w opisie powtrzam zapis czy bardziej rozpisuje tj w przypadku wnioskodawcy aktywnego zawidiwegi i podnoszącego jednocześnie swoje kwalifikacje uzyskuje 5 pkt.
3. Kompletnie zielona jestem w schemacie numeracji. Wczesniej np. Mieliśmy taką numeracje. PCPR.AS.321.A1.1.2019( a1 to obbszar i zadanie, 1 - numer wniosku. ) nirnie wiem jak to zrobic w sow. Zwłaszcza ze niektore zadania sa w jednym wnioski np a2 i a3.
A numeracja w umowach wyglądala u nas tak. 01/AS/B2/2019.
Pozdrawiam i dziękuję za pomoc