Pani w listopadzie złożyła wniosek ośw rodz na corkę -przyznalismy W marcu przyniosla orzeczenie o niepelnospr corki Zmieniliśmy decyzje bo dostala rehalilitacyjny dod. do zas rodz Byla decyzja zmieniająca Teraz w maju przyniosła decyzje o przyznaniu renty socjalnej na corke ,Jest przekroczenie ale wyjdzie w złoty za złoty ale jak to zrobić ? Decyzja zmieniającą ? /byla juz jedna zmieniająca do decyzji pierwotnej ? Uchylić decyzje ? /nie ma podstaw -tak mysle / Prosze podpowiedzcie mi Musze ta decyzję do jutra zrobic
Tom Dzięki ja to wiem tylko mechanicznie mi nie wychodzi Nie wstrzymuje mi świadczeń z decyzji zmienianej ...Ja już dzisiaj nie będe robiła Ja tu wejde jutro Ja nie mam do tego cierpliwości Ale dziękuję Ci serdecznie Z opisem dam rade Nie jestem zadowolona z siebie Pozdrawiam
jestem w TOP TIMIE
Tom czego nie tknę jest GŁUPIE Np Pani złozyla 5 maja wniosek o dod z tyt opieki w okresie u wychowawczego Do tej pory nie mieli zas rodz /przekroczenie Od 5 maja dostala decyzje o udzieleniu u wychowawczego z pracy I ja po tej zmianie nie wiem czy jak kiedyś przyznac od 1 czerwca Czy cząstkowo od 5 maja Ja mam już dość I jeszcze mam dod mieszkaniowe i fundusz alim MALA GMINA ... ale to co Wątpliwości takie same..
Prosze Czy mam przzynac od 1 czerwca czy od 5 maja jesli do tej pory nie mieli zas bo przekroczenie Ja mysle że od 1 czerwca ale czy ich nie ukrzywdze Na pewno od 1 czerwca ? Tym bardziej że z jej dochodem zalapaliby sie złotowka za złotowke Wiem , ja juz normalnie nie funkcjonuje