twoi audytorzy to wasza dobra wola .. nie ma takiego przepisu by to był obowiązek .. a ja i tak nie ma fb, nk, gg, yt .. i innych w pracy już od dawna .. wójt ograniczył bo internet się zapychał

Nie zrozum mnie źle. Zdrowy apetyt to nic złego, ale żeby mieć trolla w menu?anetag pisze:Kronosik, hmm, facet, który aż tak głodny nie jest, toż to nie możliwością jest
a trollicękronos79 pisze:Nie zrozum mnie źle. Zdrowy apetyt to nic złego, ale żeby mieć trolla w menu?anetag pisze:Kronosik, hmm, facet, który aż tak głodny nie jest, toż to nie możliwością jest
ja trolla nie mam w menu hihikronos79 pisze:Nie zrozum mnie źle. Zdrowy apetyt to nic złego, ale żeby mieć trolla w menu?anetag pisze:Kronosik, hmm, facet, który aż tak głodny nie jest, toż to nie możliwością jest
Hmm, zależy od egzemplarza. Nie można nikogo od razu dyskryminować.ewalu pisze:a trollicękronos79 pisze:Nie zrozum mnie źle. Zdrowy apetyt to nic złego, ale żeby mieć trolla w menu?anetag pisze:Kronosik, hmm, facet, który aż tak głodny nie jest, toż to nie możliwością jest
No mówię przecież, ja też nie.anetag pisze:ja trolla nie mam w menu hihikronos79 pisze:Nie zrozum mnie źle. Zdrowy apetyt to nic złego, ale żeby mieć trolla w menu?anetag pisze:Kronosik, hmm, facet, który aż tak głodny nie jest, toż to nie możliwością jest