Kochany Adminie - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]

Napisano: 17 lut 2015, 16:00

nie na długo moja kochana, jak tylko audytorzy się zjawią nie będziesz mogła mieć takich rzeczy

twoi audytorzy to wasza dobra wola .. nie ma takiego przepisu by to był obowiązek .. a ja i tak nie ma fb, nk, gg, yt .. i innych w pracy już od dawna .. wójt ograniczył bo internet się zapychał :lol: :lol: :lol: :lol:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 17 lut 2015, 16:02

podobno nie można mieć nawet swoich zdjęć, czy wchodzić na swoją prywatną pocztę czy też konto bankowe, jest lipa
anetag
VIP
Od: 23 kwie 2014, 8:12
Zajmuję się:

Napisano: 17 lut 2015, 16:06

anetag pisze:Kronosik, hmm, facet, który aż tak głodny nie jest, toż to nie możliwością jest :D
Nie zrozum mnie źle. Zdrowy apetyt to nic złego, ale żeby mieć trolla w menu? :)
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
kronos79
Awatar użytkownika
VIP
Od: 19 lut 2014, 10:39
Zajmuję się:

Napisano: 17 lut 2015, 16:08

kronos79 pisze:
anetag pisze:Kronosik, hmm, facet, który aż tak głodny nie jest, toż to nie możliwością jest :D
Nie zrozum mnie źle. Zdrowy apetyt to nic złego, ale żeby mieć trolla w menu? :)
a trollicę :?:
"Czy świat bardzo się zmieni, gdy z młodych gniewnych wyrosną starzy, wkurwieni?" — Jonasz Kofta
„Kochająca osoba żyje w kochającym świecie. Wroga osoba żyje we wrogim świecie. Każdy, kogo spotykasz jest Twoim lustrem” - Ken Keyes
ewalu
Awatar użytkownika
VIP
Od: 12 maja 2011, 15:17
Zajmuję się:

Napisano: 17 lut 2015, 16:09

kronos79 pisze:
ja trolla nie mam w menu hihi
anetag
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 17 lut 2015, 16:11

ewalu pisze:
kronos79 pisze:
a trollicę :?:
Hmm, zależy od egzemplarza. Nie można nikogo od razu dyskryminować. :)
"Kiedy człowiek zstępuje w przepaść, jego życie zawsze zyskuje jasno określony kierunek."
Terry Pratchett
kronos79
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 17 lut 2015, 16:12

anetag pisze:
kronos79 pisze:
ja trolla nie mam w menu hihi
No mówię przecież, ja też nie. :)
Terry Pratchett
kronos79
Awatar użytkownika
VIP
Zajmuję się:

Napisano: 17 lut 2015, 16:14

mi wystarcza różowy hhihihi
anetag
VIP
Zajmuję się: