komornik - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]

Napisano: 13 paź 2016, 9:49

komornik wniósł o wstrzymanie wypłaty świadczeń FA od 10.2016r ponieważ egzekucja jest skuteczna i wierzycielka otrzymała kase w październiku od niego

czy mogę tak po prostu wystawić decyzje wstrzymująca, wydaje mi się ze tak ale mnie upewnijcie :)

i jak by miał ktoś wzór takie decyzji była bym wdzięczna :)
sweet.lemon
Awatar użytkownika
Starszy referent
Od: 09 cze 2016, 11:18
Zajmuję się:

Napisano: 13 paź 2016, 10:33

poda ktoś podstawe prawna?? plissss
sweet.lemon
Awatar użytkownika
Starszy referent
Zajmuję się:

Napisano: 13 paź 2016, 13:20

?
sweet.lemon
Awatar użytkownika
Starszy referent
Zajmuję się:

Napisano: 14 paź 2016, 10:54

jeżeli egzekucja jest skuteczna i wnosi o to komornik to tak masz art. 24 ust. 1

widzisz jak o pierdoły to jeden na drugiego najeżdża .. już nie mówię o tych raczkujących w funduszu jak konkret to czytają i spadają :I
yhyym

Napisano: 14 paź 2016, 11:08

co prawda to prawda :D dzięki za pomoc ale już sobie poradziłam :):):) ale mimo wszytsko bardzo dziękuje :) jak wiesz to możesz mi podowiedzieć art. do odmowy, egzekucja skuteczna :)
sweet.lemon
Awatar użytkownika
Starszy referent
Zajmuję się:

Napisano: 14 paź 2016, 18:28

yhyym pisze: widzisz jak o pierdoły to jeden na drugiego najeżdża ..
Siedzi dwóch Rabinów naprzeciwko siebie w pociągu i nic przez całą drogę nie mówią.Młody Żyd z zaciekawieniem się pyta "Dlaczego Czcigodni ze sobą nie rozmawiają?" Na to jeden z tych Rabinów odpowiada:"Widzisz młody człowieku,on jest Rabinem i wszystko wie,ja jestem Rabinem i też wszystko wiem.O czym mielibyśmy zatem rozmawiać?"

Ponieważ sweet.lemon jak jeden z tych Rabinów nikt z zaglądających tutaj nie chciał go deprymować.
gość:)

Napisano: 16 paź 2016, 21:58

właściwie po jakim czasie czasie egzekucja jest skuteczna i skąd to mamy wiedzieć że jest skuteczna, u mnie jeden komornik twierdzi że wierzycielka a ona też się w tym gubi i skutek jest taki że nie wiemy i są jaja a inny komornik sam przysyła informację
olli

Strona 1 z 1    [ Posty: 7 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x