komornik

Wybrane tematy:
fundusz a spokrewniona rodzina zastętcza Art.209 a obcokrajowiec bez adresu cofniecie zatrzymania prawa jazdy Zwrot z US części kwoty tytułu wykonawczego Zgłoszenie do BIG KRZ - wniosek o założenie konta podmiotu i co dalej?
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sweet.lemon
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

komornik

Post autor: sweet.lemon »

komornik wniósł o wstrzymanie wypłaty świadczeń FA od 10.2016r ponieważ egzekucja jest skuteczna i wierzycielka otrzymała kase w październiku od niego

czy mogę tak po prostu wystawić decyzje wstrzymująca, wydaje mi się ze tak ale mnie upewnijcie :)

i jak by miał ktoś wzór takie decyzji była bym wdzięczna :)
Awatar użytkownika
sweet.lemon
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: komornik

poda ktoś podstawe prawna?? plissss
Awatar użytkownika
sweet.lemon
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

?
yhyym

Post autor: yhyym »

jeżeli egzekucja jest skuteczna i wnosi o to komornik to tak masz art. 24 ust. 1

widzisz jak o pierdoły to jeden na drugiego najeżdża .. już nie mówię o tych raczkujących w funduszu jak konkret to czytają i spadają :I
Awatar użytkownika
sweet.lemon
Starszy referent
Zajmuję się:
Kontakt:

co prawda to prawda :D dzięki za pomoc ale już sobie poradziłam :):):) ale mimo wszytsko bardzo dziękuje :) jak wiesz to możesz mi podowiedzieć art. do odmowy, egzekucja skuteczna :)
gość:)

Post autor: gość:) »

yhyym pisze: widzisz jak o pierdoły to jeden na drugiego najeżdża ..
Siedzi dwóch Rabinów naprzeciwko siebie w pociągu i nic przez całą drogę nie mówią.Młody Żyd z zaciekawieniem się pyta "Dlaczego Czcigodni ze sobą nie rozmawiają?" Na to jeden z tych Rabinów odpowiada:"Widzisz młody człowieku,on jest Rabinem i wszystko wie,ja jestem Rabinem i też wszystko wiem.O czym mielibyśmy zatem rozmawiać?"

Ponieważ sweet.lemon jak jeden z tych Rabinów nikt z zaglądających tutaj nie chciał go deprymować.
olli

Post autor: olli »

właściwie po jakim czasie czasie egzekucja jest skuteczna i skąd to mamy wiedzieć że jest skuteczna, u mnie jeden komornik twierdzi że wierzycielka a ona też się w tym gubi i skutek jest taki że nie wiemy i są jaja a inny komornik sam przysyła informację
ODPOWIEDZ