Komory chłodnicze gastronomiczne - HYdE PaRK

  
Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]

Napisano: 01 lip 2025, 8:36

Zbieram informacje przed otwarciem kuchni cateringowej – będzie potrzeba komory chłodniczej, ale nie za dużej. Zastanawiam się, jakie rozwiązania są dobre dla gastronomii, gdzie sprzęt pracuje codziennie.
Taked
Praktykant
Posty: 31
Od: 02 cze 2025, 8:43
Zajmuję się: taki tam


Napisano: 01 lip 2025, 12:01

Jeśli to gastronomia, to kluczowe będzie dobre wejście (nie za wąskie), łatwo zmywalne wnętrze i oczywiście utrzymanie odpowiedniej temperatury. Sporo producentów to oferuje, ale tu masz dość konkretną ofertę: https://aifoglassdoors.com/pl/produkty/ ... hlodnicze/. Mają rozwiązania z płyt warstwowych, opcje z drzwiami przesuwnymi i prostą konserwacją. Modułowa konstrukcja daje możliwość dopasowania do dostępnej przestrzeni w kuchni czy zapleczu. W opisie zwracają uwagę też na kwestię izolacji.
bravast
Praktykant
Posty: 31
Od: 02 cze 2025, 11:13
Zajmuję się: bezrobociem



  
Strona 1 z 1    [ Posty: 2 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny
 
x

 

x