wyczytałam w papierach do komputerów KDR, że zgodnie z artykułem mówiącym o inwentaryzacji z uor, mamy przesłać do 1 grudnia Biurowi Użyczającego potwierdzenie posiadania sprzętu. Czyli co? Arkusz spisu z natury?
u mnie też jest zawsze na 31.12.2015. tylko, że w umowach (które jeszcze nie wróciły, a którą sobie skserowaliśmy nie podpisaną, czyli de facto jej nie mamy), pisze, że do 1 grudnia każdego roku należy przesłać Biurowi Użyczającego potwierdzenie posiadania sprzętu i że oni nam do tego przyślą w stosownym czasie papiery (tak to zrozumiałam). ale jak umowa nie wróci do 01. grudnia, to na jakiej podstawie mamy im to przesłać? jak zwykle masakra i nic nie wiadomo
no dobra, ale tam w umowie oni piszą, że w stosownym czasie przyślą do tego dokumenty. czyli rozumiem, że jakieś druki to potwierdzenia posiadania tego sprzętu (tak było w tamtym roku z terminalem mobilnym), więc nie wiem co robić. bo nie mam nawet pojęcia z jaką data oni będą rozsyłać umowy, nie mogę się do nich dodzwonić, a 1 grudnia już tuz tuż
Jeśli chodzi o Empatie to żadnych druków od nich nie dostaliśmy, sami je tworzyliśmy, natomiast jeśli chodzi o KDR to zadzwoniłam do MPiPS w tej sprawie i p. Sylwia Szypulska powiedziała żeby inwentaryzacji nie wysyłać w tym roku. Jeśli zajdzie taka potrzeba, to poinformują nas o tym pisemnie i wtedy ją doślemy. Pod koniec miesiąca dopiero będą odsyłać umowy