komunikat - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 2    [ Posty: 20 ]

Napisano: 29 cze 2016, 7:33

Ministerstwo Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej uprzejmie informuje, że jednostki samorządu terytorialnego z poziomu gminy, powiatu i województwa mają obowiązek przekazywania ministrowi właściwemu do spraw rodziny informacji o przyznanych przez jednostki samorządu terytorialnego uprawnieniach dla członków rodzin wielodzietnych za pomocą systemu teleinformatycznego, o którym mowa w art.18 ust.1 pkt2. W tym celu, uprzejmie proszę o wprowadzenie tych informacji w Module Administracyjnym w systemie teleinformatycznym SI KDR.

O CO CHODZI?????????????? POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!
12345

Napisano: 29 cze 2016, 8:57

Właśnie też się zalogowałam i faktycznie w module administracyjnym jest taka "ankieta" do wypełnienia ale nie wiem jak się wziąć za nią:-(
123456

Napisano: 29 cze 2016, 9:14

A może to chodzi o to jeśli gmina posiada własną lokalną kartę to wówczas zaznacza się tak i resztę wypełnia ankiety.... Pomóżcie bo sama się gubię :?
nowaaaaaaaa

Napisano: 29 cze 2016, 14:17

No właśnie u mnie nie ma programu i jak wybrałam w pierwszym pytaniu odpowiedź negatywną to pozostałe odpowiedzi są nieaktywne. Czy tak mam być? Czy może należało w drugim pytaniu dać odpowiedź, że gmina nie ma opracowanego takiego programu?
~gosiab

Napisano: 30 cze 2016, 8:16

A gdzie ta ankieta?
BEDZIA

Napisano: 30 cze 2016, 8:32

Hej
Ja wczoraj w module Administracji w zakładce informacja o samorządowych programach dla rodzin wielodzietnych wypełniłam pierwszy punkt "Informacji o programach samorządowych" - że nie prowadzimy samorządowego rpogramu.
Pozostałe pola już się nie rozwijały. Tak wypełniony kwestionariusz zapisałam i informacja w komunikatach zniknęła.
Dzisiaj zalogowałam się do KDR i mam informację "Nieaktualne informacje o programie samorządowym
Ministerstwo Rodziny, Pracy i Polityki Społecznej uprzejmie informuje, że jednostki samorządu terytorialnego z poziomu gminy, powiatu i województwa mają obowiązek przekazywania ministrowi właściwemu do spraw rodziny informacji o przyznanych przez jednostki samorządu terytorialnego uprawnieniach dla członków rodzin wielodzietnych za pomocą systemu teleinformatycznego, o którym mowa w art.18 ust.1 pkt2. W tym celu, uprzejmie proszę o uaktualnienie tych informacji w Module Administracyjnym w systemie teleinformatycznym SI KDR." i teraz to już zgłupiałam. Ponownie potwierdziłam te dane, a komunikat nie znika.

Czy ktoś mi może pomóc?
KDR1

Napisano: 30 cze 2016, 8:51

u mnie to samo, komunikat nie znika
honey615

Napisano: 30 cze 2016, 8:54

u mnie też nie znika :/
patisz0n

Napisano: 30 cze 2016, 9:07

u mnie tez nie znika:(
jajaja

Napisano: 30 cze 2016, 11:37

Trzeba nacisnąć w prawym górnym roku na haczyk i informacja znika.
Jola123

Strona 1 z 2    [ Posty: 20 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x