Kluczowy jest zaimek "z".Kati@ pisze:jakie zabawki? no cóż, masz dobrze rozwiniętą fantazję, więc sobie pofantazjuj,
piszesz kobieta bez zabawek daje wiele możliwości, to co kobietą można się bawić?

Kluczowy jest zaimek "z".Kati@ pisze:jakie zabawki? no cóż, masz dobrze rozwiniętą fantazję, więc sobie pofantazjuj,
piszesz kobieta bez zabawek daje wiele możliwości, to co kobietą można się bawić?
Byłoby bardziej śmieszne, gdyby to nie był dokładny cytat z ustawy...anetag pisze:oplułam monitorZofia pisze:Pierwszego dnia drugiego miesiąca następującego po miesiącu ogłoszenia
ale jak bedzie fajnie:) co drugi dzien na forum pytanie - kiedy weszla w zycie ustawa ? w lipcu czy w sierpniu ? pierwszy dzien drugiego miesiaca to wlasciwie ktory dzien i ktorego miesiaca?:DZofia pisze:Byłoby bardziej śmieszne, gdyby to nie był dokładny cytat z ustawy...anetag pisze:oplułam monitorZofia pisze:Pierwszego dnia drugiego miesiąca następującego po miesiącu ogłoszenia
Jak drugiego miesiąca, to pewnie chodzi no luty.kb pisze: ale jak bedzie fajnie:) co drugi dzien na forum pytanie - kiedy weszla w zycie ustawa ? w lipcu czy w sierpniu ? pierwszy dzien drugiego miesiaca to wlasciwie ktory dzien i ktorego miesiaca?:D
Dokładnie.Kati@ pisze:no patrz, nie wiedziałam, we wrześniu, no bo w dziewiątym